Hotel Mui Ne

Av Bj
13 apr. 2012 16:29
Visningar: 1713
Är det någon som vet något bra hotell i Mui Ne som har pool och ligger vid stranden. Vi är en familj på 2 vuxna och 2 barn (7 och 9 år)
Av Nomeda
14 apr. 2012 10:04
Hej,

vi har precis varit i Vietnam, bl a Mui Ne. Ni behöver veta att i Mui Ne har nästan ingen hotell strand när vatten är hög. De har byggd upp betongvägg för att skydda sig mot vatten som tar mer och mer av jorden med åren. Och på dagtid kommer vatten ändå upp till väggen. Så det enda alternativ är att bada i poolen eller åka längre bort från centrum. Det ligger dock rätt så mycket skräp på stranden där. Kanske någon annan medlem vet något ställe som passar er. För vi har ju inte kollat varje hotell där som sagt. Stannar ni i Mui Ne, kan jag verkligen rekommendera sanddynen och Fairy Stream för utflykten.
Av Nomeda
15 apr. 2012 10:23
Du behöver inte vara så fientlig Bengtar. Vi har bodd närmare själva Mui Ne byn och inte i Phan Thiet. Och jag delade bara mina upplevelser så att folk skulle vara medvetna om att så är det på några ställen.
Av Bengtar
15 apr. 2012 13:52
Bilden av White sands resort jag hänvisade till är i Mui Ne och ingen annan stans.
Av Ronnsan
15 apr. 2012 14:30
Vi var där för en månads sedan och det kan vara bra? att veta att det blåste ganska så mycket hela tiden när vi var där så vågorna gick höga och stranden var fylld med kitesurfare.
10 sep. 2012 23:30
Citerat från bengtar:
Struntprat Nomeda!
White sands resort har såväl strand som pool. Bild;http://www.reseguiden.se/forum/bilder/275479
Bilden ingår i en svit från min resa i sydostasien för ett par år sen;http://www.reseguiden.se/minsida/bengtar/bilder?forum_trip_id=3224
Hej Bengt jag har några frågor ang Vietnam jag tror att jag har frågat dig förut men jag kom aldrig iväg då men nu åker jag till Saigon tre dagar Mue Ne i tre dagar har du chans att ge mig lite tips på vägen detta får ni alla göra som har varit här.Jag vet inte riktigt vad jag skall sedan efter Mu Ne tänkt mig ev Da lat ge mig tips nu.