Hotel i Khao Lak

Av Helleb
14 nov. 2016 10:07
Visningar: 618
Vi ska åka till Khao Lak två veckor över nyår och framåt.

Vi har bokat på Khao Lak Bayfront och jag skulle vilja ha lite feedback innan vi betalar om någon varit där och har något omdöme att ge. Om hotel/strand/restauranger/omgivning i övrigt.

Sen funderar vi på att lyxa till det ett par dagar på slutet på ett hotel där det finns lite större/fler pooler (barnen älskar detta) och har funderat på bl a Aspara. Så jag skulle vilja höra om ni tycker att hotellet är lite extra bra? Eller om ni har förslag på något annat riktigt bra hotell?
Av Pelle77
14 nov. 2016 10:37
Vi brukar bo på Pullman Khao Lak som är riktigt fint och ligger vid den bästa stranden i Khao Lak, Pakweeb. Stora pooler och ett fint hotellområde.
För barn tror jag även att Mai Khao Lak längre norrut på samma strand kan passa.
Av Helleb
14 nov. 2016 11:27
Tack för svar - det låter intressant!

Över nyår så är det ju lite dyrare priser, tycker du att Pullman är värt de extra kronorna och ger det lite utökad lyx? Varför tycker du att hotellet är så bra. Hur är omgivningen, med restauranger osv. God frukost?
Vill gärna veta lite mer som du förstår :-)
Av Pelle77
14 nov. 2016 17:36
Jag gillar det faktum att hotellet är stort, har många pooler och en fin uppvuxen trädgård. Det var ett Le Meridien till för några år sedan. Sedan så slipper man trängas på stranden och det känns som att man har den för sig själv vilket jag prioriterar. Inte en strandförsäljare i närheten. Det finns flera restauranger på stranden, mest kanske typiska lunchhak. Vi har alltid bil och åker in till Bang Niang på kvällarna för middag. Kombon gångavstånd till restauranger och lugnt och avskilt går ju sällan hand i hand. Jag tror hotellet har skyttelbuss med om man vill undvika hyrbil. Jag har ingen koll på nyårspriserna men antar att de är rätt saftiga så här kort inpå.
Trevlig resa!
Av Helleb
14 nov. 2016 18:47
Låter kanon :-)
Jag måste också fråga hur din familj ser ut. Verkar svårt att hitta rum för 2+2.
Vilket rum har ni bott i?
Av Pelle77
15 nov. 2016 09:06
Vi är 2 pers och de 2 första besöken bodde vi i rum vid huvudbyggnaden. De 2 senaste i poolvilla i den nya delen.
Mai Khao Lak besökte vi och de hade större rum. De vänner vi hälsade på där var som er 2+2. Jag tror det hotellet är betydligt billigare men vet inte om det stämmer.
Lycka till