Hotel D´Albion Paris

Av Saca67
5 mars 2012 11:55
Visningar: 886
Hej
Vi har precis bokat 4 nätter i en "family suite" på Hotel D´Albion i Paris till augusti. Har någon bott där tidigare som kan berätta? Enl. bilderna är ju hotellet fantastiskt fint, är det så fint i verkligheten också?? Eller ljuger bilderna?
Tacksam för tips om vad man ska göra i Paris med två tonåringar?

mvh Sari
7 mars 2012 19:09
Det finns hur mycket som helst att göra i Paris! Åk upp i Eifeltornet, var där i god tid strax innan de öppnar så slipper ni stå i timslånga köer. Gå sedan dit på kvällen, lite på avstånd och se alla tända lampor på Eifeltornet. Montmatre, ta med fika sitt i gröngräset njut av utsikten och känslan. Promenera mycket i staden - ljuvligt. En dag på EuroDisney - kul. Shopping! Picnic längs Seine på em/kvällen. Louvren, ....ni kommer inte att vara sysslolösa
8 mars 2012 01:20
Hej Sari,
Vad spelar det för roll huruvida hotellet är fantastiskt fint eller inte? Ni har ju redan bokat. Skulle du avboka pga de fula heltäckningsmattorna eller den tråkiga frukosten?

Se det positiva: ni besöker en av världens vackraste städer! Besök Louvren, klättra upp i Eiffeltornet, promenera längs Seine, handla god mat på marknaden på Rue Mouffetard, promenera i Jardin de Luxembourg, shoppa loss på Galeries Lafayette, andas ut på Place de Vosges, shoppa igen på den anrika Les Puces de Saint-Ouen, ta tåget till Versailles, filosofera på ett café i Montmartre och slutligen ta en kvällsdrink på Rue de Lappe. Et voilá, helt plötsligt önskar du att dygnet hade fler timmar! Varför sova bort de?
/M.
Av Annl
8 mars 2012 19:57
Och -jag fortsätter på Mondiamos uppräkning- käka middag på Le train bleu och du får en minnesvärd kväll. Stället ligger på Gare du l´east och det var dit man begav sig på 1920-talet för att käka middag innan man tog det blå tåget till Rivvan...

Mister Bean har varit där också - det är den filmen där han käkar ostron och stoppar ned dessa i handväskan till den damen som sitter vid bordet bredvid.

Underbart ställe med fantastisk atmosfär och väldigt god mat!
Av Saca67
9 mars 2012 08:19
Hej!
Tack för alla svar, ser fram emot en sommarvistelse i Paris. Kommer ni på fler bra tips så är det välkommet. Tack för svaren!
mvh Sari