Höst 2014! Resa + Lära sig spanska billigt i Sydamerika (Bolivia osv.), söker reskompis!

Av Mumutio
16 apr. 2014 19:54
Visningar: 265
Hej!
Jag heter Benjamin, är 20 år och pluggar för nuvarande i Lund. Är trött på detta och tänkte nu ta tag i en av mina drömmar, att uppleva Sydamerika och lära mig spanska! Jag kan skolspanska sedan tidigare, skulle nog kunna ta mig fram åtminstone.

Tänkte åka i september och resa till början av december, alltså 3 månader.

Hade tänkt börja resan med att studera spanska 1 månad och bo hemma hos en familj. Detta har jag förstått är billigast i Bolivia, men jag är öppen för förslag.

Efter det vill jag norrut, jag vill gärna se Colombia, annars är jag öppen. Volontärarbetar gärna och målet är att uppleva så mycket av kulturen och människorna som möjligt snarare än att se turistattraktioner, även om det också är kul ibland. :)

Jag är en öppen och social person som älskar att träffa människor (gärna tjejer :), från andra kulturer. Jag går alltid in för allt 100% och nu är det 100% latinamerika med Salsa, Surf och Spanska som gäller. En kväll med mig i en främmande stad blir inte tråkig kan jag lova!

Om någon också är sugen på att ha kul och lära sig spanska i latinamerika i höst, hör av dig! :)

Jag finns på facebook: Benjamin Wadström
16 apr. 2014 23:43
Hallå där!
Vet att det är spanska du är sugen på men när du är i Sydamerika borde du ta en liten tripp till Brasilien också, ett helt fantastiskt land! (Liksom många andra där, såklart).
Jag har själv pluggat spanska i Buenos Aires så ska du dit eller kanske känner för att plugga där så får du gärna kontakta mig.

/ Tilde