Hjälp med resrutt! (Kalifornien, Arizona och Nevada)

Av Crepsj
29 feb. 2016 20:58
Visningar: 303
Hej!

Planerar tillsammans med flickvännen att göra en roadtrip i Kalifornien, Arizona och Nevada. Resan kommer vara på ca 5 veckor men vi har lite problem att bestämma vår rutt så skulle uppskatta lite hjälp.
Tanken är att vi ska hyra bil i San Francisco eller San Jose, ta oss längs Highway 1 till Los Angeles och San Diego och efter det ta oss mot Las Vegas och Grand Canyon.

Vi vill gärna spendera ett par dagar vardera i SF, SJ, LA och SD. Vad tror ni är smidigast och mest ekonomiskt; hyra bil från San Jose till LA och sedan hyra bil på nytt några dagar senare från LA till Las Vegas, eller hyra bil hela resan? Är det bäst att hyra bil innan eller funkar det bra på plats?
Kom jättegärna med andra tips och ställen värda att besöka!

J:C
Av Hawaii
29 feb. 2016 21:39
Inte speciellt mycket att se i San Jose så om du inte har någon speciell anledning för besöket där (vänner, familj etc.) nog bättre att lägga de dagarna på en intressantare plats. Och om det är någonstans du definitivt behöver bil så är det i LA så gör inte av med hyrbilen där! Har du undersökt hur det är att hyra bil om du inte fyllt 21? Och ganska säker på att det är bäst att ha det bokat innan avresan, men andra här har bättre koll på det.