Hilton i Key Largo eller vidare till Key West?

Av Fiddek
4 jan. 2011 11:55
Visningar: 880
Hej,

Jag med familj åker till Florida nu i Mars och har bokat boende i Miami, Florida Keys samt Ft Lauderdale. Då vi har småbarn (2år + 4år) som absolut avskyr att åka bil (samt är åksjuka) så vill vi hålla avstånden i bilen så absolut korta som möjligt.

Vi har nu bokat 4 nätter på Hilton Grande Resort i Key Largo men börjar nu bli fundersamma på om det var ett bra val eller inte. Vi har tidigare bott i Key Largo och vet att det inte finns speciellt mycket att göra där så allt är i princip baserat på fint väder och lugna dagar vid poolen/stranden.

Funderingen är om man skulle köra vidare ner till Key West istället och lägga 4 dagar där. Men då är det ju det här med bilresan...har tidigare kört den vägen och vet att det kan ta många timmar i denna period när det är högsäsong och massor av trafik.

Som många andra småbarn funkar det här med att bara strosa omkring, sitta på caféer/restaurangen bra i typ 5 minuter, så för den sakens skull behöver Key West inte vara ett bättre alternativ...

Så, någon som har bott på just Hilton på Key Largo och kan säga något om det eller har något annat tips att dela med sig av?

(Vi ska även bo 2 nätter på "Haws Cay" på Duck Key i mitten av Florida Keys)

Tack :)