Highway 1, Hotels & Motels

Av Lazybow
24 feb. 2013 11:52
Visningar: 2682
Hejsan

Skall iväg på en roadtrip till USA i sommar, och tänkte spendera 3 dagar (2 nätter) längs med highway 1 för att sedan landa i LA (Åker från San Fran)

Nu är frågan till den som har någon har erfarenhet att boka hotel/motel på plats tycker att det fungerar bra, eller om man har upplevt det stressigt och svårt.

Har inte riktigt fått något grepp om det finns mycket boende längs vägen, eller om det är begränsat och därmed blir mycket dyrare att boka när man är där på kvällen.

Alla tips är uppskattade.

Tack på förhand
Linus
Av Annl
24 feb. 2013 13:02
Jag hade bokat hemifrån - garanterat. Varför spilla dyrbar restid på att leta boende?

När vi gjorde motsvarande resa hade vi två övernattningar och de båda förlade vi till Monterey.

Vill ni dela på nätterna så är Santa Barbara ett tips - helmysigt verkar det vara där det lilla vi såg. Där hade vi gärna bott.
24 feb. 2013 13:24
Lazybow, i USA är det många motel efter vägarna, och är ni inte noga med var ni bor så tycker jag att det går alldeles utmärkt att vid ett sådant tillfälle köra och ta in när ni känner för att stanna.

När jag menar noga syftar jag på att är man ute efter en säng och dusch och fritt wifi så är det hur lätt som helst att hitta. Ibland kan ju det vara tjusningen, att man kommer till en håla man vill stanna i och tar in där.
Av Ia_li
25 feb. 2013 13:17
Åkte den vägen i somras och vi bokade allt boende hemifrån. Himla smidigt att inte behöva lägga tid på det, dessutom kan man lättare jämföra priser. Lägg gärna en natt i Santa Barbara. Jättemysig stad! Hela vår familj gillade verkligen SB, vi är två vuxna och två söner som då var ca 17 och 20 år. State street är huvudgatan där det mesta händer, många mysiga restauranger och butiker. Fina stränder! Mina killar tog en surfinglektion där vilket de verkligen gillade!