Har du varit i Nashville?

7 nov. 2022 11:45
Visningar: 142
Hej,
I oktober nästa år ska jag och min fästman bege oss mot Nashville. En dröm sen många år tillbaka. Jag vore tacksam om du har tips och råd om det mesta främst om:
- vilka andra närliggande städer är värt att besöka och varför?
- ska man bo i Nashville eller nära?
- finns ju bra tips på nätet om vad man kan hitta på i Nashville. Men kanske du har ytterligare något?
- bor du kanske i Nashville eller nära?
- mm mm
Tack på förhand Maria och Christian
Av Fallan
7 nov. 2022 18:52
Enda jag kan tipsa om är att ni bör åka till Elvis Graceland. 3h bil till Memphis. Det var riktigt bra!

Var i Nashville 2017. Hade inga förväntningar, men blev mycket positivt överraskad. Livespelningar typ dygnet runt på vartenda ställe downtown.
Kom direkt efter fem dagar i New Orleans. Tyckte Nashville var trevligare.
7 nov. 2022 22:41
Hej, tack för din återkoppling med svar.
8 nov. 2022 19:43
Hej,
Var i Nashville i somras med min familj med två tonårsbarn. Det vi gjorde var förstås anpassat efter det och ni som är två vuxna har förmodligen lite andra preferenser. Men ändå, några tips kanske passar😊
Vi bodde ganska nära downtown. Minns inte vad området hette men låg i närheten av Opry Mills mall. Vi hade bil och tog bilen till downtown vilket gick bra. Vi hittade parkering ganska lätt. Vi åkte på förmiddagen vilket säkert påverkade. Vi gick på Broadway vilket verkligen var en upplevelse. Musik som strömmar överallt. Vi gick till John Seigenthaler Pedestrian bridge som jag verkligen rekommenderar. Jättefin utsikt över Nashville.
Vi besökte the goo goo cluster som sägs tillverkat ”americas first candy bar”. Man kan köpa choklad där och även tillverka din egen. Ligger i direkt anslutning till Johnny Cash museum som vi inte besökte men säkert kan vara värt ett besök. Vi åt också Nashville hot chicken på Hattie B’s vilket var både gott och starkt😅 Kan rekommenderas.
Förutom detta åkte vi runt till diverse vapenaffärer och pawn shops eftersom min man är väldigt vapenintresserad. Det som var roligt med det var att vi träffade en hel del roliga och intressanta människor. Överlag upplevde vi människorna i Nashville som väldigt trevliga och sociala.
Hoppas ni får en trevlig resa
14 nov. 2022 07:47
Hej och tack så mycket för bra info! Lät som ni hade en fin resa. Spännande med olika tips, som vi kommer att testa. Yea ha ☺️