Häng med till kalifornien i maj (så slipper du antagligen betala boendet)

Av Lollo85
9 apr. 2012 00:10
Visningar: 358
Hej! Louise heter jag.
Jag och en annan tjej har bokat och betalt en resa till kalifornien på fem veckor med start första maj. Nu verkar det som att min reskompis kanske inte kan hänga med så försöker nu desperat få tag i någon annan som vill hänga på (om det nu skulle bli aktuellt förstås).
Det kommer bli en kanonresa som utgår från San Fransisco, där hämtas en hyrbil upp och turen går först med kusten norrut (eureka, mount shasta m.m.) sedan inåt staten södergående riktning över bla sacramento, yosemite, LV, grand canyon, phoenix, san diego, sedan norrut kustvägen igen genom Los Angeles, Monterey m.m. och slutligen SF igen och flyg hem den 4 juni.

Så vad sägs, någon som är intresserad? låter väl som en toppenresa!
Ska tillägga att den som är intresserad behöver antagligen bara betala flygbiljetten och inget för boende. Alltså istället för ca 15000kr bara 6000kr!
16 apr. 2012 09:40
Hej! Jag och min vän Simon är lite i samma situation som du är. Skulle åkt med två vänner men det hände en olycka så dem kunde inte följa med, endast två dagar innan avfärd. Och vi skulle göra en roadtrip över hela USA under två månader. Vi två är nu i ny och åker i morgon mot Florida för ett litet tag. Tanken är att vi ska till västkusten också och göra precis som ni, men behöver sällskap :) vi vet inte om vi hinner komma till californien precis till den förste, och har sedan avresa från Chicago den 13 juni så måste hinna dit med. Men detta låter precis som något som vi skulle vara intresserade och sugna på:) har ni hyrt bilen från den första eller är det inte bestämt än? Vi är självklart flexibla och hoppas vi kan diskutera vidare det:)