Gruppresor / guideresor till Nashville

9 sep. 2013 14:25
Visningar: 676
Hej,
Jag försöker hitta en lämplig grupp eller guidad resa till Nashville till ett par bekanta. Vi var där nu i sommar två dagar men kände att vi inte hann och orkade med det som de ville se.

Eftersom de hade svårt att klara sig helt själva (vad gällde språk, undvika vissa otrevliga kvarter, osv) så tänkte jag om det fanns någon gruppresa eller liknande dit.

Har hittat Swanson som har två olika, en som är två dagar i Nashville och en som är på en musikfestival i Nashville några dagar mer.

Känner någon till någon annan gruppresa eller guideresa till Nashville? Hittar bara flygresor och hotellpaket, inget med guide....
25 okt. 2013 00:03
Howdy, Jag åker till Nashville 4-5 gånger per år... det är lugnt och fint där... Det är lätt att hitta billiga flyg på sökmotorer typ reseguiden.se eller flygresor.se... Jag bor på billigt motell... Man kan hyra bil men jag åker kollektivt med buskort $24 för en vecka... det finns bussar som kör i stort sett överallt. Se denna länk:
http://www.nashvillemta.org/ Det finns mycket musik att lyssna på i Nashville och under den mörka årstiden även NHL-hockey om man gillar det... http://www.visitmusiccity.com/visitors
Det är billigast att flyga över på hösten/vintern eller typ oktober-mars.

Du kan kontakta mig om du vill ha mer info, Hälsningar, Hans
25 okt. 2013 07:34
Hej,
Tack för svar. Anledningen till att jag söker just gruppresor är att det blir en trygghet både för dem och oss som är kvar hemma. De är nästan 70 och engelskan halvdan. Det var en annan femma när vi var med och kunde hjälpa till i situationer när de inte klarade språket och när de inte vad ska man säga hittade. De är inte handikappade men de hänger inte med lika mycket som oss ungdomar. Men de vill för den delen åka dit igen, dock är vi tyvärr för trötta på landet för att vilja följa med.
Av Mariejo
29 aug. 2014 10:37
Hej
Jag vet inte om du hittat någon lämplig resa för dina bekanta men jag kan annars rekommendera tagalongs resa Musikens USA. Jag har bekanta som rest med dem och de är väldigt nöjda. kolla in deras hemsida www.tagalong.se

Hoppas de får en härlig resa!