Grekland i augusti

29 juni 2010 19:53
Visningar: 298
Hej!
Jag har semester i augusti och undrarom det är möjligt att ta en billig flystolför att sedan hitta en mysig ö där man kan boka övernattning vid ankomst?
Någon som har koll på detta?

Tips på öar/byar tas tacksamt emot också. Jag och min sambo önskar oss en by nära vattnet där vi kan bo på vandrarhem eller B&B, promenera till stranden. Kanske hyra mopednågon dag för att se mera.. eller bara läsa våran bok på stranden och äta en god lunch på ngn mysig restaurang.

Mvh /anna
Av Jessi_
30 juni 2010 01:11
Hej!
Det är en strålande idé att bara boka flygstolar! Jag har gjort det ett par gånger och det har alltid varit mycket lätt att hitta boende. Beroende på vilken tid på dygnet man kommer fram, hur kräsen man är och hur bra man trivs kan man ju alltid byta om man inte är nöjd. Kom till Rhodos sent på kvällen, vid midnatt ungefär, och fick ganska enkelt tag på boende, men valde dagen efter att gå omkring och leta upp något vi verkligen gillade.
I augusti brukar dessutom priserna på resor falla något när skolorna väl drar igång, så om man kan vänta till mitten/slutet av månaden kan man göra ett klipp!

För några år sen va vi på Samos och bodde först några dagar i Pythagorion och sedan några dagar i Kokkari. Mycket mysig ö där vi fann ett riktigt mysigt boende så nära stranden att vi nästan kunde hoppat från balkongen ner i vattnet (i Kokkari)!
Rekomenderar absolut att hyra bil/moped för att få se mer av ön ni bestämmer er för att åka till!
Trevlig resa!