Göteborg 25-28/3 -13 för medelålders

21 mars 2013 12:03
Visningar: 388
Vi, 2 tjejkompisar som närmar sig 50, funderar på några nätter i Göteborg i början på nästa vecka. Mat- och fikatips har jag läst i massor i en annan tråd här, tackar! En av oss är vegetarian, nån som har nåt speciellt restaurangtips då? Finns nån trevig kvällsunderhållning?
21 mars 2013 19:18
Hejsan!
Du har säkert läst alla bra tips jag fick inför vår weekend på västkusten.
Men jag måste ändå slå ännu ett slag för hotell Dorsia och dess alldeles fantastiska restaurang. Jag längtar tillbaka bara jag tänker på det. Visst, det var inte billigt, men ack så gott, så trevligt, så mysigt, så speciellt, så vackert och så annorlunda.... Vi tog lunch och dessert där, bokade bord så vi fick sitta på deras övervåning i de vackraste möbler du kan tänka dej, äta på vackert porslin serverade av förtjusande trevliga tjejer. Vi kommer återvända dit!
Vi var på ett mysigt fik som låg om man gick avenyn upp mot konstmuseumet, där avenyn slutar svänger man vänster så låg det på hörnan i första korsningen (treor det var första) mittemot parfymeri Björnen (hur man nu kan kalla sin butik parfymeri Björnen, vem vill lukta björn?) Men där var gott, mysigt och trevligt, goda mackor och goda bakverk.
Det enda barliv vi provade var på Hotell Post, tjusigt och modernt, blandade åldrar.
Ha det gott!