Ge mig New York-tips!

1 okt. 2014 11:04
Visningar: 437
Hej!

Jag behöver hjälp! I slutet av Mars nästa år ska jag och en tjejkompis åka till New York, Manhattan. Detta är vår andra resa till New York så vi har redan sett och gjort mycket i staden. Vi ska vara där i en vecka och vill fylla våra dagar med annat än shopping.

Så vad kan man göra andra gången i New York?
Har ni några goda, mysiga, prisvärda restauranger att tipsa två nittonåringar om? Gillar allt, mexikanskt, italienskt, asiatiskt osv!

Tackar för alla svar jag kan få! :)
Av Peter_o
2 okt. 2014 09:00
Köp de två böckerna Ett Annat New York resp Ett Annat Manhattan. Det är Daniel Svanberg (med fru?) som dessutom driver bloggen www.ettannatnewyork.com som har mängder av tips. Hittar du inte böckerna i bokhandeln kan du kolla på exempelvis www.cdon.se.

/PeterO
2 okt. 2014 16:51
Halloj.

Vet inte om ni tittar på Sex and the city men de har en sjukt rolig Sex and the city tur som kostar runt 40 dollar där man åker runt i en buss och stannar på vissa ställen. Under turens gång ingår rabatter på vissa ställen osv, riktigt riktigt kul var det faktiskt!

La esquina ska vara en bra mexikansk restaurang. Ett annat tips är att kolla in http://sofissnapshots.com, hon har en massa roliga New York tips!

Även fast ni vill göra annat än att shoppa tycker jag ni ska ta er till Becans closet i Williamsburg, riktigt bra och stor second hand affär… Och gatorna runt omkring är riktigt mysiga med bra fik, små butiker och så vidare :)
Annat jag kan rekommendera är utomhusbio i Bryant Park, tror de har det varje måndag. Och att ni tar en tripp till South Hampton!
2 okt. 2014 17:47
Hej!
Om ni ska gå till La Esquina så vill jag bara tipsa er om att boka bord cirka 3 veckor innan, det är tydligen alltid fullt.
Anette