Går ej boka hotell Maldiverna i januari 2014

10 feb. 2013 22:20
Visningar: 1022
Jag och min blivande man planerar bröllopsresa i början av januari 2014 och eftersom vi vet att detta är under högsäsong vill vi vara ute i god tid. MEN när jag nu försöker boka hotell (har varit inne på flera olika hotellsidor, agoda.se och hotel.com) så verkar det som att det är fullbokat på i princip alla resorts. Kan detta verkligen stämma? Är det någon som varit med om samma? Eller kan det vara så att hotellen inte "släpper" alla rum än? Är tacksam om någon kan ge mig klarhet.
10 feb. 2013 22:37
På de flesta resebolag ligger det för långt fram i tiden och man får ringa dem istället och fråga.
Mvh Eva
Av Lialu
6 mars 2013 14:54
Hej!

Du ärt bara ute i lite för god tid helt enkelt!! :-) Maila till de resorts ni är intresserade av och gör en förfrågan, de är mycket serviceminded och superproffsiga att ha göra med. Inga problem att boka direkt med resorten i vill till.

Vilka resorts har ni kollat på?

För bröllopsresa kan jag VARMT rekommendera Baros (om budgeten räcker) eller Komandoo (särskilt water villas, men allt boende är superfint!).

Lycka till!

Linda :-)

www.maldivernakoll.se
(Logga in för att se e-postadress)
Av Snurre
6 mars 2013 17:54
THOMSON + LETSGO2 I ENGLAND GÅR ATT BOKA FÖR 2014 ÄVEN ANDRA ENGELSKA OCH TYSKA BOLAG GÅR ATT BOKA ,MYCKET BILLIGARE NU NÄR KRONAN ÄR SÅ STARK.
6 mars 2013 18:49
Hej
och tack för era svar =) Jag ska genast kolla upp era tips.
Gällande Komandoo, som vi kollat en del på, stämmer det att snorklingen inte är riktigt bra där? Att vattnet är lite grumligt?