Galapagos

1 juli 2011 00:29
Visningar: 2739
Jag och min fru (c:a 60 och nyblivna pensionärer) har länge drömt om att komma till Galapagos. Vi är ganska resvana och har redan sett andra delar av Latinamerika inkl. Amazonas i Peru. Därför är vi inte så intresserade av att boka en charter à SEK35.000 - SEK40.000 och har svårt att få med vänner på en sådan resa. Helt enkelt för dyrt. Är det någon där ute som kan tipsa hur vi skall kunna förverkliga en resa till Galapagos (minst en vecka - 10 dagar på Galapagos) utan att bli ruinerade. Vi har rest helt på egen hand förr och är inte ute efter någon lyx. Dessutom behärskar jag spanska så pass att jag kan ta mig fram hjälpligt. Tacksam för alla tips jag kan få om hur man skall ta sig dit, lokala kryssningsarrangörer samt när på året man ska resa dit för att få ut det mesta.
Av Annl
3 juli 2011 14:41
Hej,
Kan bara insatämma med den senaste talaren - vi kollade Framtidsresor och de har bra pris jämfört med andra resebyråer och du kan lägga till 1 200 kr för att få bättre hotell. Du kan dessutom kombinera Galapagos med en tur ut i Amazonas eller åka och bada i Karibien för en ok peng.

Kolla absolut detta! Att vi inte kom oss iväg just nu berodde på att vi valde andra resplaner men vi har definitivt inte avskrivet detta.