Fria hotellnätter med Diamond Resorts?

Av Famg26
12 juni 2014 22:58
Visningar: 1988
Jag och min familj var nyss på Rhodos och vann då en hotellvistelse på en av Diamond Resorts anläggningar på Kreta.

Det hela var en kampanj för att locka medlemmar till deras Time-Share program. Vi har inte tackat ja till något program och har inga som helst tankar på att göra det. Jag har läst äldre trådar som behandlar huruvida deras program är något att ha eller inte. Det skall denna tråden INTE handla om!

Jag är bara nyfiken på ifall någon testat denna frivecka på Kreta utan att vara eller bli medlem? Hur var det?

Söker man på Trip Adviser kan man läsa sig till att åtminstone några testat just detta, men jag skulle gärna vilja ha lite fler kommentarer innan jag vågar dra med familjen dit.
Av Famg26
16 sep. 2014 22:20
Eftersom jag fortfarande är nyfiken på om någon vågat sig på att testa den erbjudna friveckan på Diamond resorts anläggning på Kreta tänkte jag försöka skaka livi denna tråden.
Av Contest
20 juni 2015 07:39
Så här fungerar det.
Man vinner på skraplott, får följa med en taxi till ett center, där dom tar i mot dig.
Detta görs med svensk representant, man myspratar lite om resor och till slut så kommer man in på hur mycket ni reser samt att man får titta på en lägenhet som dom har "standarden"
Då kopplas nästa representant in och ger ett kostnadsförslag, och till det kommer det möjligheter att boka i två andra bolag med fördelar, gillar men det så slår man till och blir bjuden på champange.

opps, det var en hel del pengar, jag ångrar mig, inga problem, man skriver till den adressen man får och så är det klart "Gjorde så själv"
Då ringer telefonen och en kvinna erbjuder ett litet mindre paket, " Det tog jag"

Bokar resan via greklandskontoret, och i väg, väl där så blir man kontaktad av en representant från firman som presenterar ett nytt förslag där man skall byta till ett poängsystem, detta fick jag inte ihop hur det fungerade mer än att det var hutlöst med pengar som skulle betalas, trög som jag var så bad jag killen förklara igen och igen, inte fan begrep jag bättre så det blev ett blankt nej,
Lägenheten vi hade var mycket fin, 2 balkonger med bord och solsängar, två stora sovrum, tre toaletter varav två med duch, tvättstuga, stort kök, två airkondition...... mycket hög standard och service

Hur det ligger till med gratisresor vet jag inte, men det är bara att maila kontoret i Grekland så får du svar, dom är väldigt serviceinriktade och snabba med svaren.........
Av Tina80
13 sep. 2015 12:09
Vart exakt var det hotellet låg som du vann? Jag var på Rhodos 2011 första gången och "vann" på dessa lotter som vi fick i Rhodos stad. Vi blev tagna till något stort och fint centrum efter Ixia sett från Rhodos stad. Vi gick och tittade på ett jättefint hotell som vi inte tackade ja till. Nu ska jag iväg till Rhodos igen och vill gärna komma på vart detta låg. Det var ett så fint område.
Av Contest
13 sep. 2015 16:43
Hejsan
Hotellet heter SUN BEACH HOLIDAY CLUB
Jag köpte tre resor, har avverkat den första i Spanien alcudia och åker nästa vecka till Kreta
Hur det är med gratisresorna vet jag inte, men det är väl bara att maila deras kontor på Rhodos
Hotellet på Rhodos är väldigt fint.
Vill ni så kan jag fixa mailadressen
Av Tina80
14 sep. 2015 08:39
Hej!
Det vore bra om du har mailadressen. Även om jag inte köper en av just deras resor så är det intressant att veta vilket hotell vi tittade på. Som sagt så var det så fint! ☺
Av Contest
15 sep. 2015 03:55
'(Logga in för att se e-postadress)'
Av Contest
16 okt. 2015 16:35
Var så god
Det var ett kanonfint hotell på kreta också, fattades inget och super service