Framtida reskompis

Av Brodden
27 jan. 2022 16:55
Visningar: 174
Hej

Fredrik heter jag. Är en glad och positiv kille på 34 år. Jag började resa på allvar för ca 12 år sedan och jag bara älskar det. Under dessa åren har jag alltid haft någon polare eller familj att åka med men i dagsläget har jag ingen i min närhet som delar detta intresset. Därför letar jag efter en framtida reskompis som man kan dra iväg med lite då och då. Jag gillar alla sorts resor förutom skidsemester. Jag ser helst att vi bor hyfsat nära varandra (jag bor i Landskrona i Skåne) då jag känner att man bör ses några gånger innan man bestämmer sig för om man passar att dra iväg på en resa tillsammans.
Utöver det har jag inte direkt några krav mer än att du gärna får vara i närheten av min ålder, ca 25-40 års spannet.

Är som sagt öppen för alla typer av resmål men om jag ska nämna två saker som ligger i toppen av min önskelista så är det först och främst att försöka komma iväg på en safariresa i Afrika. Varit min dröm sedan jag var liten. Annars har jag fastnat för Asien.

Är du intresserad så hör av dig så tar vi det därifrån :)
6 feb. 2022 12:52
Hej!
Behöver oxå fler reskompisar då mitt umgänge antingen inte vill, kan eller har råd.
Har 3 barn som jag oftast åker med sommartid men när jag kan för övrigt så reser jag mer än gärna.
Har en resa till Mexico inbokad nu i mars själv eller delvis sjalv så det kanske dröjer ett år innan nästa långresa men för framtiden så. Såvida du inte kan haka på nu i mars förstås 😜.
Är förresten 42 och bor i Halland