Fraktbåt uppför Amazonas, Mars

10 feb. 2017 14:05
Visningar: 118
Oi!

Jag har rest runt i Sydamerika i snart ett år och upplevt helt otroliga saker! En av de bästa upplevelserna var att resa Coca, Ecuador-Iquitos, Peru-Yurimaguas, Peru med ett fraktfartyg sovandes i en hängmatta.

Eftersom jag nu vill ta mig till Colombia från Brasilien tänkte jag resa från Belem hela vägen till Yurimaguas igen, för att sen ta buss till Colombia. Har rest helt utan flyg än så länge och hade inte tänkt börja än :)

Så, finns det några äventyrliga själar som är fast i ett tråkigt liv hemma i Sverige. Säg upp er från jobbet och kom hit!! Jag gör gärna resan själv, men kan jag få någon att komma ur hamsterhjulet där hemma så tar jag emot er med öppna armar!

Jag kommer att börja någon vecka efter karnevalen, runt 5-10 mars. Så ni har en månad på er att komma till Belem, inga problem. Resan för att komma till Yurimaguas tror jag kommer ta mellan 2-3 veckor. Ni kan även hoppa av på vägen, uppleva djungel-liv i antingen Manaus, Leticia i Colombia eller Iquitos eftersom vi behöver byta båtar på dessa platser. Att säga upp mig och bara leva är det bästa beslutet jag tagit, tveka inte!

Kan även svara på era frågor om att resa i Sydamerika, har gjort det ensam sedan Mars 2016.

Kramar/ Kristoffer
20 feb. 2017 21:33
Ni missar ert livs äventyr här...