Frågor gällande visumansökan

Av Famt
16 nov. 2022 13:02 (redigerad)
Visningar: 203
Hej!
Jag och min familj ska resa till Sri Lanka i december och ska ansöka om turistvisum (ETA).
Det står att man behöver ett digitalt passfoto men jag kan inte hitta vilken storlek det ska vara i. Någon som har koll på det? Fotografen sa att det var olika i olika länder, så vi behövde kolla upp det själva.

Jag undrar också om vi, som är en familj på fyra, ska göra en ansökan som grupp eller om vi ska göra fyra individuella ansökningar?

Blir även osäker på vad vi ska fylla i på ”Visa requiered days”? Jag tolkar det som att det är det antal dagar vi kommer vara i Sri Lanka? Ska man i sådant fall räkna från den dagen man landar i Sri Lanka till den dagen man reser hem? Vad händer om flyget hem blir inställt, så vi behöver vara kvar 1-2 dagar längre?

Stort tack på förhand!
24 nov. 2022 05:53
När det gäller bilden är det bättre att skicka en förfrågan till ambassaden eller kontakta något reseföretag för förtydligande. För att ansöka måste det vara 4 olika ansökningar, jag tror inte att ni kommer att räknas som en grupp
Av Famt
24 nov. 2022 06:45
Tack för svar. När jag har googlat så verkar det som att det är samma mått som för ett passfoto, men jag kanske ska skriva till ambassaden för att vara säker.
Ok, då gör vi fyra ansökningar.