Frågor ang. resa till Kuredu Island Resort

Av Smljb11
17 jan. 2016 22:46
Visningar: 897
Hello!

Jag och syrran kollar på en resa till ön Kuredu och jag har lite frågor till er som varit där innan =)

Vi tänkte åka i november och undrar om någon vet typ vad det är för väder där då? Har sett att det är en av regnmånaderna men undrar mer om blåst och hur klart det är, ganska tråkigt att vara där om det är mulet.

Undrar lite om ''rummen''. Vi kollar på water villan men ev. ska vi ha med oss en tredje och kollar då istället på beach villan istället, hur är den?

Maten. Vi tänkte köra på all inklusive och då ingår buffé osv. hur är buffématen, är den fräsch oså? och hur funkar det med dricka på all inklusive? Jag har nämligen vart på ett hotell i ett annat land då det innebar att vi fick endast ett glas valfri, gratis dricka till middagen. hur funkar det här?

Sist så undrar jag hur det är på ön rent generellt. Vi vill inte ha massa fest oså, lugn och ro. Har ni någon info om det?

Har ni övrig info eller andra tips så skriv gärna det med. =D <3
16 feb. 2016 14:04
Hej,

Jag har vari där och det var ett fantastiskt ställe!

Vi hade all inclusive, men det var ju stenkast från t ex på vanliga "charterställen". Det fanns flera olika restauranger att välja mellan och så var det lite olika tema från kväll till kväll. Restaurangerna hade också olika "stuk", någon var kanske lite mer avslappnad med sand under fötterna och någon annan låg på trätrall över havet.

Hela känslan på ön var väldigt avslappnad då man lätt kan tro att det blir lite "stiff" med exklusiva ställen. Absolut inget party heller för den delen!

Vi bodde på beachen och det passade oss mycket bra.

Dukning & snorkling var så klart helt underbart vackert. Vi tog även en båttur för att titta på vilda delfiner i solnedgången. Så mysigt!

Vi var där i januari/februari och vädret var även det i toppklass. Du får googla på klimatet.

Ett ställe i toppklass om du frågar mig!

Med vänlig hälsning
Victoria