Fråga boende Regal Palms Orlando

Av Anne74
6 aug. 2011 22:26
Visningar: 397
I juni 2012 ska vår drömresa bli av! Jag och min bror åker med våra respektive och totalt 5 barn till USA och vi har även bjudit med våra föräldrar i 60-årspresent :-) Det lutar åt att vi bokar boende på Regal Palms Resort and Spa och jag undrar därför om någon har erfarenhet av detta? Tänker vi "fel" när vi väljer att bo hyfsat nära parkerna, borde vi istället bo nära nån fin strand och bila till parkerna de dagarna det blir aktuellt?
Tacksam för alla tips o trix om både boende och Florida i övrigt!
6 aug. 2011 23:18
Du tänker rätt tycker jag. Att åka till havet är en perfekt dagsutflykt då det tar en två timmar att köra. Att sitta den tiden tur o retur för att besöka en park blir en jobbig dag! Det är skönt att ha nära till parkerna om detta är ert huvudsyfte med resan. Eller varför inte en kombo?

Beroende på hur många parker ni tänkt er kanske ni kan bo halva tiden på varje ställe? Skall ni bara besöka 2-3 parker orkar ni med dem på en knapp vecka men skall ni se fler kan ni behöva vilodagar mellan varven. Det är så mycket intryck! Då kan det ju vara svårt att splitta boendet.

Ja, jag vet att det är jobbigt att byta boende, man tappar en dag. Dessutom brukar utcheckning vara tidigare o incheckning senare än vanligt hotell på sådana lägenhetskomplex. Men det är ett alternativ!

Titta på den utomordentligt suveräna siten TripAdvisor.com för att hitta omdömen om er resort, att hitta någon här på RG som råkar ha erfarenhet av just ett specifikt boende kan vara svårt ibland. Jag och många med mig använder TA som resebibel. Där får ni inte bara omdömen om hotell utan också restauranger eller sevärdheter o aktiviteter.

Supertrevlig resa!

Titta gärna i mina album om Orlando för att låta er inspireras :)
Av Anne74
7 aug. 2011 11:51
Tack snälla! Vi vill undvika att dela boendet då det dels, som du skriver, tar extra tid och dels för att min svägerska en del av tiden kommer att vara ensam med 3 barn och då är det skönt att slippa packa o flytta. Vi har tänkt att ta minst en vilodag mellan varje park och där verkar det ju som vi tänkt rätt ;-) Nu ska jag kolla vidare på TA o "din sida"!
12 aug. 2011 01:43
Hej! Jag har bott på Regal Palms denna sommar och kan varmt rekommendera det boendet. Regal Palms har en trevlig atmosfär och det är nära till allt. Perfekt för barnfamiljer. Inte minst poolområdet med lazy river och vattenrutschkana är populärt bland barnen. Det finns också SPA, gym, bubbelpooler och gott om solstolar. Det finns en bra restaurang på området, samt det är nära till andra restauranger och en stor livsmedelsbutik "Publix". Jag skulle rekommendera er att boka Premium Plus husen. Priset skiljer inte så mycket jämfört med standard husen, men ni får mycket mer värde för pengarna med högre comfort. Om ni bokar via regalpalms.net kan ni se bilder på husen. Tillönskar er en fantastisk Floridsemester!
Av Annl
14 aug. 2011 11:09
Som Nisse skriver - Trip Advisor är suveränt. Där kan man läsa vad folk skriver och även kolla på folks bilder från hotellet. Dessa bilder stämmer ju inte alltid överens med de bilder som hotellet vill förmedla...

En sommar för flera år sen skulle vi åka till Rivvan och tänkte att det kunde vara kul att bo någon annan stans än där vi bott ett antal gånger tidigare (jättebra boende i och för sig men kul att variera tänkte vi). Vi hittade ett boende via Sembo och ett hotell som hade ett fantastiskt läge högt upp och med utsikt över havet. Hotellets bilder av rummen var också OK men efter en titt på TA var det inte aktuellt längre att boka det hotellet....
Av Anne74
16 aug. 2011 14:29
Jag har kollat Tripadvisor nu och det är blandade omdömen men på det stora hela är det ändå mest positiva omdömen så nu har vi vågat oss på en bokning! :-)
16 aug. 2011 14:46
Va roligt!
Då är ni ett steg närmare semestern! :)

Tänk på att ni kan använda TA även för att hitta restauranger.

Om ni har smart phone finns en suverän TA-app som snabbt listar alla restauranger t ex nearby. Vi använder alltid den, dels hittar man snabbt ett matställe, dels får man snabbt en översikt vad folk tycker :)