Fotoresa - Skrivresa - Roadtrip USA 2016

Av Rivana
6 sep. 2015 10:46
Visningar: 26
Kreativ roadtrip i Kalifornien?

Jag är sugen på en fotoresa i USA där fokus helt ligger på kreativt skapande, natur och historia (med en liten avstickare till Universal Studios i Los Angeles när man ändå är i Hollywood och en shoppingtrip i LA sista dagen om det finns några pengar kvar....) Jag tänker 3-4 veckor och reserutten typ såhär:

Los Angeles - Santa Moica Pier - Santa Monica Beach
Palm Springs - Salton Sea - Salvation Mountain
Joshua Tree Park - Phoenix
Grand Canyon - Williams
Antelope Canyon
Monument Valley
Canyonlands National Park
Zion National Park
Las Vegas - Hover Dam
Death Valley
Mammoth Lakes - Mammoth Mountain
Yosemite National Park
San Francisco - Muir Woods - Golden Gate Bridge - Alcatraz & Stadsfoto
Highway 1 / Big Sur
Los Angeles - Lone Pine - Hollywood - Walk of Fame - Downtown

Både tjejer och killar är välkomna, med kameran och / eller pennan i högsta hugg. Jag tänker att vi hyr bil i LA (stor, modern och praktisk, med GPS och mycket plats för fotoutrustning) och bor på hotell/motell längs rutten.

Övrigt:

* Du ska vara över 21 för att följa med på denna resa, av praktiska skäl.
* Beroende på hur många vi blir och hur folk känner kanske inte alla behöver köra lika mycket, men du förutsätts ha körkort och vara villig att 'dra ditt lass'.
* Det här är bara en fotoresa, inte en fotokurs.
* Party, casinospel och andra adrenalinhöjande äventyr är bortprioriterade under denna resa - det blir mycket roligare om alla är på samma blad om att det är foto och skrivande som gäller.
* Alla bör vara villiga att ställa upp och 'modella' någon gång under resan så man får tillfälle att fota lite såna bilder med.
* Rökare är inte välkomna. Det är inte för att jag har något emot er som personer, men jag är hyperallergisk mot tobak och klarar inte av att dela bil eller hotellrum med någon som röker, även om de gör det utomhus. Den som snusar kan inte sätta in eller ta ut snusen under bilfärden / i hotellrummet av samma skäl. Jag vill helst inte spendera resan med att vara yrslig och ha andnöd hela tiden eller typ svimma bakom ratten, det blir inte så roligt då.

Lite kort om mig: Gillar att fota och skriva. Andra intressen är sång, dans, böcker, film/TV, historia, politik, vetenskap, mode, och psykologi. Har rest lite själv, men tycker det kan vara både roligt och praktiskt med sällskap.

Låter det här intressant?
Hör av dig!