Fotbollsexperter - se hit!!

Av Zahide
15 juli 2015 10:53
Visningar: 394
Min man har en dröm om att någongång få sitta på Camp Nou och se en ligamatch. Nu när han fyller jämt i september funderar jag på att förverkliga hans dröm, men eftersom resan skulle bli av först på våren ser jag ingenstans när matcherna spelas. Hur långt på förhand läggs spelschemat upp. Det är ju lite som att köpa grisen i säcken om man redan nu vill köpa flygbiljetter utan att ens veta om det överhuvudtaget spelas någon match medan vi är där.
Av Mrahl
15 juli 2015 11:17
Hej.

Jag hittade en sida med Barcelona spelschema men jag vet inte hur man länkar till den via telefonen :/

Googla "FC Barcelona schedule" så hittar du spelschemat på länken till Skysports hemsida.

Tänk på att matcher kan flyttas från lördag till söndag och vice versa, så ett tips är att vara i Barcelona hela helgen utifall matchen flyttas.

mvh/ Micke
Av Bibby
15 juli 2015 11:50
Hur man köper i förväg vet jag inte men fick erfara att köpa på plats just innan match inte är lätt.

Var i Barcelona för några år sen och El Classico skulle spelas om några dagar, jag gick till ett par ställen som kunde tänka sig sälja biljetter men alla skrattade åt mig. För de första så är nästan alla platser redan bokade via säsongsbiljetter, sen har bortalaget ett antal tusen och sen finns det i princip inga kvar.
Antar att man får försöka hitta nån sajt där de med säsongsbiljetter säljer sina platser de gånger de inte kan gå. Kanske det säljs på plats innan matchen, det kollade jag inte då jag lämnat B då.

Var samma sak i NYC när jag ville se Rangers spela men då var jag lat och lät Amex Conciergeservice fixa biljetterna, kostade en slant dock.
Av Zahide
15 juli 2015 22:46
Tack, till er alla tre! :) Det var bra och värdefull info.
16 juli 2015 14:54
Hej
var där för dryga tre år sedan och jag köpte via nedanstående hemsida (som Marcus länkade till).
Bra vy där man kan se vilka platser som är lediga samt prisklass, allt beror vilken motståndare Barca skall möta. Jag betalade med kort på hemsidan. Sedan var det bara att åka till Camp nou , ställa sig i biljettkön, presentera pass samt kreditkortet som använts och få sina biljetter.

Normalt klart mkt billigare jmf med svenska researrangörer.

Biljetter funkar att köpa på plats beroende på vilket motståndet är.
http://www.fcbarcelona.com/info-tickets
Av Zahide
16 juli 2015 19:24
Det här är nog minst sagt en djungel för mig :D

Har ju hittat spelschemat som Marcus länkade mig till, men hur går jag vidare därifrån till att köpa biljett? Eller kan man inte köpa biljetter till vårens matcher ännu? Det här är så utanför min värld, tycker det verkar väldigt invecklat :)
Av Guuna
16 juli 2015 20:31
Kommer inte åt fcbarcelona.com från jobbet så kan inte länka.

Vilken match hade ni tänkt se?

Är bara matchen mot Real som komemr bli slutsåld. Alla andra matcher kan ni köpa biljetter till fram till samma dag. Köp inte genom några resebyråer om det inte är El Clásico ni ska se och då kommer ni få betala dyrt.
Av Zahide
16 juli 2015 20:48
Min tanke var från första början att åka runt 1 maj, men ser nu på schemat att det inte spelas någon match just då.
23 juli 2015 00:48
Jag är medlem i Barcelona. Biljetterna delas upp i 5 olika prisgrupper A+ A B C och D. Ju mer populära motståndare desto dyrare biljetter. Det datum du funderar på har Barca just nu ingen hemmamatch men det kan dyka upp. Championsleague och spanska cupen finns ej med i schemat eftersom vi ej vet om Barca går vidare. Om du vill ha det datumet så måste du vänta.

www.svenskaresebloggen.wordpress.com