Förvaring på Newark

10 jan. 2015 11:45
Visningar: 210
Landar på Newark sedan vidare till Florida där inga vinterkläder behövs, får jag hoppas.Skall någon vecka senare tillbaka till NewYork och där behövs varmare kläder Alltså min fråga: Finns det något ställe på Newark där man kan lämna in en väska för förvaring lite längre tid ???
Av Birgere
10 jan. 2015 12:49
Tyvärr inte. Allt sådant är borta pga säkerhetsskäl vad jag förstått.
Går nog att hitta om du lämnar flygplatsområdet.
Om du flög med united så fanns det visst ett företag du kunde anlita men det var mest för kortare inlämning typ över dagen. Tror det kostade typ $10-15/dag.
Så du får nog släpa med dig väskan till Florida.
Av Koivu1
31 jan. 2015 14:29
Jag hittade en tråd på tripadvisor med detta ämne och enligt en som svarat för bara ett par dagar sedan så kunde man lämna in i Terminal C om man åker med United. Tidigare var det ett företag som hette Newark Baggage Service (NBS) men nu heter det tydligen Luggage Service Logistics eller nåt liknande. Priset är 10$ för en väska och ytterligare 5$ för en andra (15$ alltså med två väskor) per dag. Jag blev glad då vi planerar ett besök på Jersey gardens och tänkte isf ta det direkt vid ankomst (landar vid lunch). På det sättet sparar vi både tid i NYC och pengar då vi slipper åka fram och tillbaka, vi ska bara vara där 5 nätter så då känns det smart😊

/Robban