Förnamn fel ordning i bokning

24 nov. 2015 20:09
Visningar: 159
Jag vet att detta har diskuterats i olika former tidigare, men efter att ha googlat så blir jag inte riktigt klok...

Jag har ett problem, min familj och jag ska flyga från Kastrup till NY via London nu i jul. Vi flyger med Brittish airways och American airlines. Vi bokade vår resa via expedia (vilket i efterhand var dumt gjort).
Vi insåg att våra förnamn hamnat i fel ordning i bokningen. Namnexempel : Nils Johan Andersson, men på bokningen så blev det Johan Nils Andersson. Dvs att de två first/given names hamnat i fel ordning. Expedia krånglar, och american/brittish hänvisar dit. Alla våra namn är annars rättstavade, bara fel ordning på Förnamnen. Tror ni att vi kommer att kunna checka in/boarda ändå? Tack på förhand!
24 nov. 2015 21:42
Skrev privat svar till dig. Men det gör alltså inget.
25 nov. 2015 08:44
Nu såg jag ditt svar =) Tack så mycket för hjälpen! Är nojjig då jag hört att det är extremt noga med detta när man ska checka in inför flygning till usa
Av Ales
28 nov. 2015 16:23
Hej!
exakt samma sak hände oss för tre veckor sedan. Vid utresa var vi helt nojiga då vi inte kunde checka in via automat.. vi går fram till check in personal och de bara tittar på passet, konstaterar att upps det blev lite fel, och sen var det inget mer.. ..
När vi skulle flyga tillbaka från LA sa man ingenting överhuvudtaget.
Så slappna av:)
Lycka till
Leila
29 nov. 2015 12:17
Stort tack för ditt svar =)

Får man fråga vilket flygbolag ni åkte med ? =)

Känns jobbigt när alla ger olika svar, men har nu de senaste pratat med flera som säger ungefär samma sak som dig, så de känns som vi borde kunna komma iväg. Segt att bli av med en resa för 5-personer...

Men tack för att du lugnade mig =)