Förköp guidade turer i Rom

Av Tittit
2 okt. 2016 12:36
Visningar: 485
Vi kommer att tillbringa en weekend i Rom om några veckor och vill förboka guidade turer.

Har hittat en sajt som heter Rombiljetter ( www.rombiljetter.se ) som erbjuder förköp av det mesta. Är det någon här som har erfarenheter av dem (är de seriösa?) och/eller har ni något annat bättre förslag?

Tacksam för hjälp.
Av Sivan65
2 okt. 2016 22:18
Vi bokade via www. guideirom.com tre svenska damer som bor i Rom. Vi hade Chatarina på en guidad tur i Vatikanen och hon var kanon! Dom hjälpte oss att boka biljetterna själva på nätet och sen mötte hon upp oss där. Min dotters kulturkalas använde också dom vid ett besök med klassen i Rom. Så dom kan jag varmt rekommendera. Dom finns på Facebook tror jag. Googla :)
Tips på boende om ni inte redan har fixat det eller för andra som läser.Monteverde Guesthouse en lägenhet med 4 sovrum med privata toalett och badrum . Frukost ingår. Perfekt för sällskap som reser tillsammans egna sovrum med gemensamt kök, allrum och trädgård. Hjälpsam och trevlig värd!
www.monteverdeguesthouse.com
Av Sivan65
2 okt. 2016 22:20
Kulturklass ska det vara såklart :)
Av Tittit
3 okt. 2016 07:36
Tack för svaret Sivan65!

Boendet är redan fixat men då vi redan nu vet med oss att denna första weekend kommer att följas av flera besök i Rom så är ditt tips på boende välkommet. Denna gången är vi bara två men inte otroligt att vi blir fler nästa gång och då är ju en lägenhet toppen.

Som sagt, vi är ju bara två, och vad jag förstår så är det bokning av hela grupper till de guiderna du tipsade om, eller...?
Jag skall kontakta dem och höra om det finns någon inbokad grupp som vi kanske kan ansluta oss till.
Av Sivan65
3 okt. 2016 17:02
Jag vet faktiskt inte om dom har någon begränsning på antal. Gör så att du kontaktar dom så får du svar:)