Följ med till Spanien i höst? :)

20 juni 2017 09:02
Visningar: 294
Hejsan! Jag har länge viljat flytta till Spanien över vinterhalvåret, siktar på vintern som kommer nu! Planen är att söka olika jobb via arbetsförmedlingens utomaldsjobb, och se i vilken stad i Spanien jag får jobb, och sen om jag får något jobb, leta bostad. Det är där en reskompis kommer in i bilden, då jag tänker att det kan vara en bra idé att dela lägenhet med någon, så det blir billigare och även för att få sällskap.

Är det någon som är sugen på att haka på och söka jobb i Spanien och se om vi lyckas få jobb i samma stad? :)
15 aug. 2017 10:52
Jag tänkte åka till Spanien i oktober! Har sökt några jobb som jag hoppas på, annars är planen att åka dit och söka på plats. Jag åker jättegärna med någon! :)
15 aug. 2017 17:02
Vad roligt! Vad är det för jobb du sökt? :) jag har tyvärr inte hittat så många jobb på arbetsförmedlingen, i en länk står bara jobb på spanska och jag kan ingen spanska. Och på den andra sidan var det inte så många jobb.. Men kan du spanska? :) vilken stad är du sugen på? :)
16 aug. 2017 11:56
Har sökt på ett hotell och en mäklarfirma. Jaha, jag har gått med i några olika grupper på facebook, "svenskar i spanien" och liknande, där brukar de finnas bra tips! :) Japp, jag pratar spanska, är mest sugen på någon av kanarieöarna eller södra Spanien :) du då?
16 aug. 2017 20:34
Okej, jag är också medlem i svenskar i Spanien på Facebook men inte sett några jobb.. Men har precis gått med i jobb i Spanien så ska se om jag hittat något där :) Men okej då har du en fördel att du kan spanska :) jag är mest sugen på södra Spanien, typ Malaga eller något sånt :) hur länge tänker du att du skulle vilja vara borta?
18 aug. 2017 19:05
Jaha, de kanske kommer nått :) några månader om jag trivs, beror på om jag hittar jobb och boende :) du då?
21 aug. 2017 10:32
Jag tänker också att det beror på om man hittar jobb och boende och om man trivs. Men jag tänkte mig kanske ett halv år ungefär :)