Följ med mig till Nya Zeeland 2011!

28 dec. 2010 15:03
Visningar: 566
Nästa höst vill jag åka till Nya Zeeland ett par månader. Söker reskompis som kan tänka sig Work and Travel. Vi kommer tjäna lite pengar, resa runt och uppleva landet, festa, sola, bada och så vill jag Bungey-jumpa! Hör av dig om du är nyfiken och vill prata mer :)
Av Terence
1 jan. 2011 04:17
Jag åker iväg om en månad eller två på obestämd tid, Nya Zeeland var inplanerad men vet ej vilken månad :P
Men det blir väl nog i höst jag hamnar där, på ett ungefär. Kommer stanna i några månader på varje ställe bara för att slappna av etc. Så hittar du inte någon tills dess så är det bara att skriva ett mail till mig, kanske redan är där eller på väg dit. Hur som helst så önskar jag dig lycka till :)
Av Lytzen
5 jan. 2011 15:27
Hallo , jag åker till Auckland den 12:e, kommer hålla mig där i närheten ett tag, hör gärna av dig via mail eller facebook!

(Logga in för att se e-postadress)
31 jan. 2011 15:30
Hej.
Jag funderar också på Nya Zeeland till hösten 2011, just med Work and travel.
Kanske har någon att åka med men det är inte säkert. Annars åker ja själv. Men hade roligt att åka fler. :)
29 maj 2011 22:47
Tja!
Jag ska åka till detta land med många sidor och det blir på en working holiday. Åker iväg i slutet av september, har inte köpt flygbiljett än men kollar på datum som t.ex. 27:e eller däromkring. Har fått mitt visum beviljat och det börjar pirra i kroppen och sinnet inför detta äventyr! Jag vill uppleva hela Nya Zeeland, träffa Maori-folket, surfa i Northland på nordön, vandra i bergen, bada vid vackra stränder, kanske spela lite musik med något band då jag är trummis och uppleva alla "adrenalinkickar" som Queenstown har att bjuda på. Letar själv efter folk som vill resa omkring och jobba och ha kul :)

hör gärna av dig till min mail: (Logga in för att se e-postadress)

Ha det gott!
Av Emma91
7 sep. 2011 07:11
Jag åker till NZ i oktober!!