Flyttar väldigt snart till Barcelona behöver hjälp med boende

11 aug. 2013 11:28
Visningar: 768
Hejsan.
Som rubriken lyder så flyttar jag väldigt snart till Barcelona och behöver ett boende där. Och undrar över om någon vet något boende?.

Jag har inte speciellt höga krav men vill inte bo i någon stor slum. Kan dela med någon eller flera människor. Jag kommer nästan bara sova där så vill komma undan så billigt som möjligt. Känns dumt att betala stora summor för ett ställe där du bara sover.

Kommer jobba på One Contact så det behöver ligga inom avstånd till de. Behöver inte vara jätte nära men som sagt det ska vara inom ett bra avstånd till de.

Som sagt har inte speciellt höga krav är det någon som vet något ställe så uppskattas det väldigt mycket gör de. Har ni allmänna tips så uppskattas dom med. Skulle gärna vilja veta hur det fungerar med tunnelbana kort där. Men huvudfrågan är att jag så snart som möjligt behöver ett boende.

Hejs.
Av Olanate - Utvecklare Reseguiden.se
12 aug. 2013 10:58
Hej!

Om du behöver snabbt komma på plats innan du hittar något bättre så skulle jag rekommendera att köra på något Bed & Breakfeast eller ett Vandrarhem om du vill komma billigt undan. Det finns rätt mycket olika alternativ där som är billiga. Sen höra med nya kollegor hur dom bor så finns det säkert en soffa eller två att sova på =)

Mvh Ola
Av Ickaa_
14 aug. 2013 19:23
Hej!
Rekommenderar att hitta boende via nån agency då det är många som blivit lurade av privat personer... via agency får du kanske betala en engångsavgift i början men då letar de ju och hittar nått bra till dig. Metro kort kan du köpa för kontanter i metron... 10 resor inom 30 dagar är typ 9,88 euro =)
15 aug. 2013 11:16
Hejsan.
Man tackar för svaren.
Jag har nu hittat ett rum genom airbnb och det verkar vara ok.
Har läst att man kan köpa 90 dagars metro kort vad kostar de?.
Har tänkt stanna en längre tid därför jag undrar en del.
Hejs.
15 aug. 2013 23:01
Hejsan.
Är inte så kränsen så det duger för mig.
Man tackar för länken.
Hejs.