Flytta utomlands våren/sommaren 2020?

19 aug. 2019 21:06 (redigerad)
Visningar: 410
Hej! Jag heter Malin och är en 21-årig glad tjej! Jag är från och bor i Luleå, men har länge känt att jag måste se något nytt. Jag är sugen på att flytta utomlands, kanske helst Spanien då jag kan lite spanska och gärna skulle vilja lära mig mer. Kan absolut tänka mig något annat land i Europa, eller kanske till och med Australien.

Jag är en lättsam och spontan människa som älskar äventyr. Jag gillar det mesta och de flesta! Till mina intressen hör inredning, god mat, fest och träning.

Är medveten om att jag är ute i goood tid men kanske finns det någon som går i liknande tankar?Tveka inte att höra av er :) heter malinoehman på instagram.
22 sep. 2019 16:07
Jag har liknande planer! Vill gärna till ett engelsktalande land dock, är det något du skulle kunna tänka dig?
14 okt. 2019 12:56
Jag går i liknande tankar! Hej, Klara heter jag o i vår o sommar tänkte jag ta helt ledigt ifrån jobb o utbildningar för att göra något annat. I sommar skulle jag gärna flytta utomlands en period, gärna till Spanien! Skulle du vilja jobba där eller något annat? Hör gärna av dig! <3
16 okt. 2019 08:46
Jag är också inne på flytta till Spanien! Skriv t mig om du fortfarande är intresserad
16 okt. 2019 20:45
Jag är inne på samma spår!! Filippa heter jag är 21 år och skulle verkligen vilja flytta utomlands nästa år. Har också varit inne på Spanien då jag läst spanska och gärna skulle vilja bli bättre. Men även funderat på Australien att åka dit på wh visum! Hör av dig!:)
20 okt. 2019 12:45
Hej! Låter kul, Jag har också haft tankarna att flytta till Spanien i sommar! Har tänkt på bland annat Barcelona, Marbella, Malaga osv? Vill vara där en längre period och jobba, festa och Upptäcka! Hör av dig på Facebook eller Instagram jonnaeh så kan vi prata mera om nån fortfarande är intresserad! 😊