Flytta till Spanien

7 aug. 2016 18:01
Visningar: 350
Hej! Jag har bestämt mig för att flytta till Spanien ASAP haha! Ville se om någon vet vad man kan söka för jobb, eller var det är bäst att bo osv. Ska också lära mig spanska, så om någon har koll på hur man söker sånt hade det varit toppen :) Hör av er!
7 aug. 2016 21:54
Hej Alicia,
Jag pratar spanska, har lgh i Spanien nära stranden, vad har du för plan? ;)
20 aug. 2016 11:48
Hallå! Spanien är ju alltid en bra idé!
Både i Barcelona och i södra delen av Spanien runt Málaga finns många nordiska callcenters där de söker svenskspråkig personal. Att jobba som Nanny är ett annat alternativ. Vill du läsa spanska kan jag tipsa om Instituto Picasso i Málaga, lärarna är fantastiska. Kan du redan basic spanska finns massvis av olika gratis språkutbyten - träffar där man pratar spanska/engelska exempelvis. Stort lycka till! Undrar du över något så tveka inte att höra av dig :))
Medlemmen har tagit bort svaret
Medlemmen har tagit bort svaret
13 nov. 2016 00:42
Hej Alicia! Jag ska också flytta till Spanien nu i januari, till Malaga. Jag ska plugga spanska och bo på en skola som heter Malaca Instituto. Jag berättar jättegärna mer om skolan om det är något du vill veta! Har du bestämt vart du vill flytta?
/Elvira
Medlemmen har tagit bort svaret
22 nov. 2016 22:42
Hejsan! Bor i Spanien på vintarna och tävlar motocross, har en lägenhet där och känner ganska mycket folk, om jag skulle kunna vara nån hjälp för er beroende vart ni vill flytta?