Flytta till Skottland

2 mars 2014 22:27
Visningar: 584
Hej, jag är sugen på att flytta till Edinburgh så snart som möjligt. Min plan är att ta en blueberry språkkurs medan jag letar jobb och lägenhet. Problemet är bara det att på deras hemsida så står det att deras lgh endast går att bo i mellan juni-augusti.

Är det någon mer som har planer att flytta dit inom kort? :)

Mvh Charlotta
Medlemmen har tagit bort svaret
16 mars 2014 12:32
Hej Charlotta!
Är också väldigt sugen på ta mig till Edinburgh och försöka jobba/leva där. Har precis som du funderat på ta en språkresa dit medan man letar jobb och lägenhet och tänker att jag vill iväg ganska snart, men jag vet inte riktigt var jag ska börja; Vilken budget man bör ha innan man far, hur man bäst letar jobb och hur svårt det är att få någonstans att bo. Vad tänker du ha som budget när du flyttar över?

Kontakta mig gärna på (Logga in för att se e-postadress) eller på facebook, jag vill veta allt om dina planer, haha!:))

/ Deni
Av Bellai
21 mars 2014 10:29
Hejsan tjejer!

Jag har bokat en flygbiljett till Edinburgh den 2:a april! Kommer bo på vandrarhem första dagarna i jakt på mer permanent boende och jobb :) Hör gärna av er till mig om hur det går med era planer!!

Mmvh
Bella
Av Alesss
15 apr. 2014 01:06
Hej!

Är det någon som har kommit nån vart med sina planer?
Jag är också inne på samma spår. Men var börjar man? Haha.
Funderar på om man bara ska åka dit, bo på ett hostel och söka jobb osv på plats.

Hade vart kul att ha andra med samma planer att snacka med :)
Av Bellai
15 apr. 2014 10:57
Inga problem att bara åka hit, bo på hostel och leta jobb! :) Det är många som gör det, men var förberedd med cv, hur arbetsskatt fungerar, hur man skaffar NI-number osv.. gör allt så mycket enklare på plats. Det kommer vara tillräckligt mycket som är nytt i vilket fall ;)

Allt går inte alltid som man tänkt sig men tänker man positivt så löser allt sig på ett bra sätt till slut!

Våga, du kommer att få så roligt här!
22 maj 2014 16:42
Jag och min flickvän kom till Edinburgh i fredags, bestämde oss för att bosätta oss här i lördags och skrev på kontrakt för lägenhet i tisdags. :)

Vi känner inte någon här och träffar gärna lite nya människor. Säg till om ni vill ses och hitta på något! Behöver inte vara krångligare än att ta en pint ihop.

https://www.facebook.com/tobiassjosten
Medlemmen har tagit bort svaret