Flytta till Norge med mig? Tjejkompisar.

11 feb. 2013 12:34
Visningar: 467
Hej!

Det här kanske låter invecklat, men jag ska försöka hålla det relativt kort.

Jag är en 24-årig tjej som planerar att åka till Australien och backpacka i höst, men först behöver jag få ihop mer pengar.

Jag är trött på Sverige, så nu har jag bestämt mig. Jag vill flytta till Norge för att bo och jobba där i några månader (från tidigast 4 april, men kan tänka mig att flytta senare, och bo där till och med september). Men även om Norge är vårt grannland så känns det som ett stort steg att ta, speciellt om man är helt ensam. Därför vill jag hitta en trevlig tjejkompis som vill flytta dit med mig. Man kanske inte hinner lära känna varandra till 100 procent innan man åker, men man blir nog ganska tajta i och med en sån upplevelse.

Är du en trevlig tjej mellan 20 och 30 år, som liksom jag vill ha någon att peppa och peppas av, och känner att steget är lite för stort för att ta helt själv? Vill du flytta med mig till Norge (eller kanske rentav Australien?) Tveka inte, utan skicka ett meddelande till mig, så pratar vi mer där istället för här i forumet. :)

21 feb. 2013 09:44
Hej!

Jag tycker att det låter som en jättebra idé, jag ska själv till andra sidan jorden i höst och planerar att tjäna ihop mina pengar genom att korsa den norska gränsen. Har du några planer för var du har tänkt åka? Jag pluggar den här terminen, så åker till Norge först till sommaren, men har som du tänkt att stanna till september. Ifall du åker innan kan vi ju alltid ses på plats.

//Mikaela
21 feb. 2013 19:54
Mikaelakatarina: jag skickar ett meddelande till dig!
23 feb. 2013 12:22
Hej!

Jag är också sugen på att dra till Norge:) Jag tänkte dra nu i vår och stanna några månader (ev. hela sommaren.) Du kan väl skicka ett meddelande till mig eller maila mig på (Logga in för att se e-postadress)

Vi hörs!
23 feb. 2013 13:33
Hej!

Jag är en 20årig tjej som just nu bor i Trysil i norge och jobbar som receptionist. Är jättesugen på att kanske dra till Oslo över sommaren, känna på storstadskänslan lite och Olso verkar vara en jättemysig stad tycker jag, och sen tjänar man ju lite bättre än hemma i Sverige!
Jag har egentligen ingen direkt plan för vad jag ska hitta på i sommar men din idé verkar super! :)

Hör gärna av dig :)
26 feb. 2013 14:29
Hej tjejer! (Både ni som svarat i forumet och andra som är intresserade).

Dags för en liten uppdatering:

Jag har fortfarande inga exakta planer, men jag skulle gärna flytta till Bergen. Det verkar vara en fin och trevlig stad med väldigt vackra omgivningar.

Jag vill fortfarande komma iväg strax efter påsk, men vill först hitta 2-3 tjejer att dela boende med (och kanske arbete, vem vet?), eftersom hyrorna är så pass höga.

Om du är intresserad av att flytta till (helst) Bergen nu i vår och dela boende med en snäll och trevlig tjej så får du gärna skicka ett meddelande till mig, eller maila mig på (Logga in för att se e-postadress)

Vi hörs! /Sanna
26 feb. 2013 17:26
Jag kommer inte kunna åka förren till sommaren på grund av mitt nuvarande jobb och att jag studerar. Jag har inga direkta planer utan kan tänka mig de flesta städer, vill bara ha lite förändring i vardagen och en grymt rolig sommar helt enkelt. Kan som sagt inte åka innan juni däremot så tills dess blir jag kvar hemma i Sverige.
Diskussionen är stängd för nya svar