Flytta till Malta

3 jan. 2015 22:37
Visningar: 230
Hej!

Jag är sugen på att flytta till Malta! Man kan bo jättefint, och finns massor av roliga aktiviteter att göra där! Har aldrig varit där innan men verkar som det perfekta stället att bo på.

Tänkte flytta i början på mars. Kommer att studera på distans deltid så kommer att ha mycket fritid. Skulle gärna vilja flytta dit med någon som är utåtriktad och glad som mig! Älskar att vara ute och hitta på kul saker med vänner! Har frågat mina vänner men ingen är lika sugen på detta som mig så undrar om det är någon här som vill flytta med. Är så mycket roligare om man är två!

Hoppas vi hörs!
26 jan. 2015 20:16
Har också tankar på att flytta dit en stund, det verkar vara en sådan härlig blandning utav allt! Dock har jag tänkt att jobba och kommer inte flytta innan juni då jag tar studenten. Hoppas det kan vara intressant ändå!
17 feb. 2015 18:47
Hej! Jag studerar förtillfället, men i juni-sep tänkte jag åka ut på äventyr! Bodde i Spanien hela förra sommaren, alternativet är att åka dit igen. Malta låter lockande!! Hade absolut kunnat tänka mig att bo där. Lägg till mig på facebook om du vill; Emilia Hallström.