Flytta till london, jan/feb/mar

12 jan. 2011 22:30
Visningar: 457
hej!

jag heter elin, är 19 år och från stockholm. jag är extremt sugen på att åka till london för att bo och jobba där i några månader, men känner inte riktigt för att flyga iväg helt själv. därför undrar jag nu här om nån är annan inne på samma spår? min plan är alltså att åka dit, bo på hostel (svenska kyrkan hade jag väl tänkt), skaffa jobb och boende! hör gärna av er!

/elin
18 jan. 2011 23:08
jag tänkte flytta dit i augusti /september då jag slutar mitt jobb, men ska dit en sväng innan för att leta boende å jobb.// Liz
27 jan. 2011 00:40
Hej!

Jag tänker precis likadant, om jag så ska åka själv så ska jag nu åka i vår men hade också jättegärna velat åka med någon. Är också inställd på att bo och jobba där! :) Själv är jag 20 år och är från Lund i Skåne..
5 feb. 2011 12:39
Piratkopia90: ja, okej. det låter bra! jag känner mig typ för feg för att åka helt själv. mejla mig på (Logga in för att se e-postadress) om du vill diskutera flytt och eventuell reskompis ytterligare!

elin
Av Emz
21 feb. 2011 12:50
Hær har ni en till som lockas av Londons atmosfær.
Jag ska helt bestæmt gøra ett førsøk på flytt dit, oavsett om det blir sjælv eller inte. (det vore førstås ænnu trevligare att dra dit med några andra, så att man inte ær lost i den stora staden helt sjælv, hehe)
Hur som helst, først ska jag till Sydafrika i en månad (sjælv, faktiskt) mellan 12 april och 12 maj, så ska jag tillbaka till Oslo før att fira 17 maj. Efter det tænker jag ta mitt pick och pack och flytta till London.

Jag hade en væn på besøk i helgen, som har bott i London i snart 3 år, och hon sa att det allra bæsta faktiskt ær att skaffa sig en lægenhet først, och sedan jobb, eftersom de flesta arbetsgivare kræver att man har en engelsk adress.

Så ja. Ni som vill flytta dit då - vad har ni lust att gøra dær? Och ska ni flytta dit på obestæmd tid eller bara ett par månader just for fun?

-Emma
Av Emman1
6 mars 2011 13:37
Hej!
I sommar planerar jag att flytta till London, och även jag känner mig inte helt säker på att åka dit helt själv.
Om någon är känner som jag så är det bara att höra av sig!

//Emma
10 mars 2011 12:44
Hej! Johanna heter jag, 26, ifrån södra Dalarna. Jag planerar att åka till England i Augusti/September. Söker lite jobb nu från Sverige. Jag är dock inne på lite mindre ställen strax utanför London, men är helt öppen för förslag! :) Hör gärna av dig om du vill bolla idéer osv..

Msn: (Logga in för att se e-postadress)
Mail: (Logga in för att se e-postadress)

Ha det bra!
13 mars 2011 11:33
hej allihopa!

mejla mig på (Logga in för att se e-postadress) om ni vill diskutera eventuell londonflytt avec moi!

ha det bra så länge!

elin