Flytta till Edinburgh i höst

24 maj 2018 19:29
Visningar: 201
Hej på er!

I början av hösten (ca mitten av september) tänkte jag flytta till Edinburgh, försöka hitta ett jobb och stanna ett längre tag om allt går väl. Om det går mindre bra tänker jag se det hela som en långsemester, men målet är som sagt att faktiskt bo i Edinburgh ett tag.

Jag letar efter en tjej med liknande planer eller som helt enkelt också är trött på vardagen i Sverige och vill göra något helt annat ett tag. Någon som gillar att träffa nya människor och är öppen för nya kulturer. Det hade varit roligt att ha någon att åka dit med och kanske till och med dela boende med, i början i alla fall.

Kort om mig: Jag är en 22-årig tjej och för närvarande pluggar jag. Jag skulle beskriva mig som en utåtriktad introvert - har inga problem med att vara social men kan också uppskatta tystnad och ensamhet. Jag gillar mat, vin, att dricka stora koppar te och prata om allt och inget, umgås med vänner, upptäcka nya saker och massa annat!

Hör gärna av er!
8 okt. 2018 13:35
Hej! Jag har också planer att flytta till Edinburgh. Planen var först att flytta nu under hösten men har fått dra ut på det lite så nu lutar det åt att jag åker i Januari. Tänkte att jag ska plugga lite engelska och söka jobb. Precis som du så är planen att försöka bo och jobba där ett tag men om det skulle vara så att det inte går som man tänker sig så blir det bara som en liten längre semester :)

Det hade varit kul och höra hur det har gått för dig med dina planer, om du har kommit iväg och om du har några tips.