Flytta till Australien, söker likasinnade med samma planer!

27 nov. 2015 20:11
Visningar: 251
Gday!

Som rubriken lyder så är jag på gång att bege mig till landet jag älskar. Skulle tycka det vore kul att diskutera med människor i liknande situation och i min ålder. Min plan är att sticka om ett halvår. Siktet är inställt på Perth. Har tidigare bott där i 2,5 år så känner till en hel del om staden, landet och byråkratin. Sååå, kanske är det rentav någon som har samma tankar som mig? Hör av er! :)
Av Mischy
5 jan. 2016 14:42
Gday!:)
Inne på samma spår men har inte bestämt mig än vart jag ska resa riktigt. En av mina planer är Australien. Har inte varit där tidigare och det skulle vara jätte kul att åka dit. Har du planer på att åka dit och jobba bara eller hade du tänkt att resa vidare och upptäcka lite annat också? Du kan väl mejla mig om du vill ha en reskompis:) (Logga in för att se e-postadress)
Av Andnil
7 jan. 2016 20:26
Hej!

Jag är också i färd med att åka till Australien. Flyget till Melbourne går om drygt en vecka, och så tänkte jag stanna där på turistvisum tills jag får ett permanent resident-visa. Under tiden kommer jag resa runt i Australien och Asien lite fram och tillbaka och bara ha det gött. T.ex. Bali för lite strand-häng och dykning.

Om det är någon som har vägarna förbi och är sugen på resesällskap eller kanske någonstans att bo så får ni gärna skicka ett meddelande =).

/Andreas
Av Author7
24 jan. 2016 02:28
Hej!

Jag skulle också gärna vilja flytta till Australien. Jag har aldrig varit där förut men det verkar så underbart och fint. Jag skulle dock vilja åka på semester dit först så jag vet om jag verkligen vill flytta dit.
Jag har haft tankar om att plugga eller jobba i Australien. Jag vill bo i Brisbane och gärna passa på att besöka regnskogen i Queensland när jag är där.