Flytta till australien i oktober!

4 aug. 2015 16:30
Visningar: 36
Hej!

Jag har tänkt att flytta till Sydney i slutet av oktober och letar nu resekompisar. Min plan ser ut såhär just nu (kommer säkert ändras, öppen för förslag!): jobba några månader i sydney och sedan resa uppåt till bland annat Surfers paradise, byron bay och noosa. Efter australien skulle jag även vilja besöka fiji/hawaii/bali/new zeeland, om pengarna räcker till så att säga hehe.

Lite om mig: fyller 20 i november, väldigt lättsam person och har i princip alltid ett leende på läpparna. Bästa jag vet är att dansa och fotografera, så det kommer det bli mycket av haha. Mitt mål med australien är att träffa massa nya människor, upptäcka och bara njuta av livet, sen har jag även som livsmål att lära mig surfa.

Om du är inne på ett liknande spår tycker jag du definitivt ska med!!

Tveka inte på att höra av er på fb (https://www.facebook.com/linnea.ljung2) eller här! Kramkram
5 aug. 2015 14:28
Heeeej!!! Jag är verkligen på!! Adda mig på fb så kan vi prata mer där Johanna Helga Boman! Hittade inte dig :)))
6 aug. 2015 09:25
Hej! Jag kommer att komma till Sydney i början av November efter en hel höst backpacking i Asien. Där har jag inga egentliga planer, då jag och mitt ressällskap kommer gå skilda vägar. Jag är också inne på att jobba i Sydney alternativt Melbourne. Hade jätte gärna velat ta en roadtrip sedan! Även jag är riktigt sugen på nya Zeeland framför allt :-)

Jag heter Julia Bülow, fyller 19 i höst och tog studenten i våras. Klarar hel enkelt inte av Sverige så vill vara på resande fot så länge som möjligt och upptäcka så mycket som möjligt.

Jag hade gärna pratat mer! :) Heter Julia Bülow på facebok.
6 aug. 2015 23:38
Heej! Jag är inne på samma spår som du - först bo i Sydney ett tag och sen ta det därifrån :) Älskar att resa och träffa nya människor och känner att den svenska (och kalla) vardagen är lite för tråkigt för mig just nu, haha. Lägg till mig på fb om du vill prata mer! :)