Flytt till Edinburgh höst 2013

Av Fannyod
29 dec. 2012 16:25
Visningar: 539
Jag funderar starkt på att äntligen ta mig i kragen och flytta från Sverige och Stockholm, Edinbrurgh är mitt mål!

Har någon tips och råd om var det är bäst att bo i den staden?
Vilka jobb som går att söka m.m.

Egentligen är jag intresserad av all sorts fakta om staden! Tveka inte att skriva om vad som helst. Vare sig ni bott där, besökt staden eller bara hört om den!!

mvh// Fanny
4 jan. 2013 18:58
Hej!

Jag brukar turista en gång om året i Edinburgh senaste 5 åren.

Jag älskar staden, den är vacker, m'ännsikorna är generellt sätt trevliga.
Staden är ganska liten ytan med fullsmockad av barer pubar och restauranger.

Gillar du servicebranchen så kan jag tänka mig det är ganska lätt att få jobb som svensk, service yrket. Då skulle jag söka jobb på Tigerlily som är coolaste hotellet istan.

Det är ganska svårt att råda var man ska bo, det är väl en kostnadsfråga åxå, det finns ju ganska många stadsdelar runt om som man inte hänger i som turist.

Jag själv skulle heöst bo i New town eller stockbridge, tryggt och vackra hus, i Old town ör det ganska turitigt, och områderna utanför där är bitviss ganska smutsiga.

Jag har bra koll på den mesta där tycker ajg nä'r det gäller nöjen och hotell mm, eftrersom jag inte vet vad du gillar så orkar jag inte radda upp listan:)

/Patrik
Av Fannyod
5 jan. 2013 14:24
Hej Patrik!
Tack för ditt svar! :)
Det känns verkligen som du har koll, skönt! Behöver verkligen all hjälp jag kan få! Skulle vilja fråga massor! :) Jag skriver min mejl adress om du tycker att det vore okej att prata lite med mig om det här! (Logga in för att se e-postadress)
Skicka ett mejl och säg om jag kan skicka iväg mina frågor till dig!
//Fanny
27 juli 2013 14:09
Hej!

Jag håller just nu på att planera min flytt till edinburgh! Jag vet inte riktigt hur jag ska gå till väga än och är lite osäker på hurvida jag kommer kunna hitta boende och så på plats.

Hur går det för dig??