Flygresan och mellanlandning

21 okt. 2013 13:49
Visningar: 944
Hej,
funderar på att flyga med våran 15-månaders till Oman, men det innebär ju också att man skall ha en sprattelgubbe i knät i ett antal timmar (pust).

Ser att flyget mellanlandar på Cypern. Är det någon som vet om man får lämna planet och sträcka på benen (=rasta barnet) eller om man måste sitta kvar?
Jag gissar att även om man åker charter så är det ett reguljärflyg man åker med (dvs med lite plats för benen i alla fall). Stämmer det?

MVH Susanne
Av Alfva
21 okt. 2013 14:29
Hej,

Jag öfrstår att tanken på en vild 15-månaders i knäet inte är optimal, men jag lovar att det går bra! Vi har rest många, många gånger med våra barn och så länge som man har rätt inställning själv så brukar det gå aldleles utmärkt (och kommer så göra för er med - lovar)!
Vad gäller er flygresa så beror det nog helt och hållet på vad stoppet går ut och hur långt det är. Om det är ett vanligt mellanstopp med charterbolag ( det ser du på bokningen vilket flygbolag) så är det nog inte tal om att gå av planet, men om det är en ren mellanlandning med byte av flyg så måste ni ju absolut gå av.
Av Annah01
15 dec. 2013 10:51
Man sitter kvar i planet under mellanlandningen