Flyga med SAS till Chicago?

8 juni 2014 18:10
Visningar: 1012
Hur är det att flyga med SAS till USA? Ingår mat och dryck eller måste man sitta med plånkan i handen hela tiden, beredd att pröjsa? Andra tips?
Av Peter_o
8 juni 2014 18:19
Mat och en del dricka ingår. Det finns väl de som har synpunkter på underhållningssystemet. T ex startar alla filmer vid givet klockslag, så man kan inte bestämma det själv.
Jag har bara kommit upp till nivå 9 (vill jag minnas) på labyrintspelet ... :)

/PeterO
5 aug. 2014 20:59
Citerat från Brandywine:
Hur är det att flyga med SAS till USA? Ingår mat och dryck eller måste man sitta med plånkan i handen hela tiden, beredd att pröjsa? Andra tips?
Dryck till maten ingår, om du vill ha dricka annars så får du pröjsa, vatten och möljligt juice kan man få gratis. Underhållningssystemet är inte det bästa i industrin, väldigt liten skärm och dåligt upplösning, och du kan inte välja vilken film, filmerna går i en slinga.
5 aug. 2014 21:13
Det beror på vilken biljett du har - SAS plus eller SAS Go.

Med Plus ingår allt men INTE med GO. Då får du alkofri dryck till maten men mellan serveringar och om du vill ha alkohaltig dryck så kostar det. Beställ extra läsk till serveringarna så har du så det räcker ett tag - det var t o m vad flygvärdinnan uppmanade oss.

http://www.sas.se/allt-om-resan/ombord/resa-till-ovriga-varlden/

Jag vet inte hur det är med underhållningen nu mera - men förra året var det på billigare biljetten inte möjligt att starta och pausa en film när man ville. Det var det däremot i Plus (som då hette extra).