Flyg till Florida?

Av Cina
10 mars 2010 13:33
Visningar: 2203
Hej!
Jag håller på att leta flygresa till Florida i sommar, jag har hört både det ena och det andra om alla flygbolag som
flyger dit. Så nu undrar jag vilket flygbolag ska man välja om man vill ha en skön överresa med egen skärm i
stolen framför? Jag har varit inne på dom olika bolaget som tex KLM, United, Continental, Delta & Brittish Airways
men det är en djungel... Så jag skulle verkligen vilja få lite tips på vilket flygbolag man ska välja och varför.
Tack på förhand!
Cina
Av Daytona
10 mars 2010 14:29
Har åkt med dom flesta och tycker att dom är rätt lika, förr var service på British Airways outstanding men jag vet inte hur det är nu. Vi åker mest med SAS numera, och det är helt ok. Skärmar i stolen framför sig har man, men vill man ha bekvämlighet på flygningar över atlanten så ska man nog kosta på sig uppgradering, vilket bolag man än väljer. Vi väljer bolaget efter tidtabeller, avskyr att vänta tex 6 h i New York eller liknande.
Av Maddeck
10 mars 2010 15:05
Hej

Vi brukar oftast flyga med Icelandair, egentligen endast för att det blir kortast flygtid totalt sett.
Men dom har även visats vara billiga! Vi betalade 18 000:- för 2 vuxna, 1 barn och 1 spädbarn, det tycker jag är bra.
Jag har för mig att dom har skärmar i stolen framför, och dom ska precis ha renoverat sin flygflotta så att man har nån centimeter till i benytrymme..;)
Man flyger via Reykjavik och där brukar det inte vara mer än nån timmes väntan. Och tur är det, för flygplatsen är väldigt liten.
Man landar i Sanford, typ 40 min utanför Orlando.

Mvh M
Av Cina
10 mars 2010 21:16
Tack så mycket för svaren!
11 mars 2010 20:53
Jag brukar flyga hem till USA med KLM och de har ofta de bästa priserna. Jag tycker att deras ekonomiklass är bland de bästa. Jag gillar också Virgin Atlantic (flyger från London). Det absolut sämsta flyget jag har varit med om var i somras med American från Chicago till Frankfurt. Hela planet var tokfullt, jag var inklämd i mitten, maten var förmodligen den sämsta flygplansmat jag har ätit, flygvärdinnorna var inte alls hjälpsamma, o.s.v. Det var hemskt. Men jag borde inte klaga för mycket, eftersom jag fick en väldigt stor rabatt från en kompis som jobbar hos dem. Men jag har även flugit med dem många gånger inom USA och då är de helt ok. Gillar också British Air men det var ganska länge sedan jag flög med dem.
15 mars 2010 21:59
Vi flög Martin Air och det var nog raka motsatsen till vad du beskriver att du letar efter. Lite trångt för så pass lång flygning och få skärmar, men billigt. Man får vad man betalar för. Vår kompisar flög United Airlines och de var mycket nöjda. Egna skärmar och sköna stolar, men de kostade nog 1500 kr mer per biljett.