Flyg från Hong Kong till Filippinerna?

Av Malols3
29 aug. 2013 15:49
Visningar: 1349
Hej

Vi är i Hong Kong i slutet av oktober och tänkte åka över ca en vecka till Filippinerna. Vi tänkte antingen Panglao eller Boraqay. Men flygen jag hittar till Cebu innebär att vi landar för sent på tillbakavägen för att hinna med vårt flyg tillbaka till Dubai. Och ska man flyga till Caticlan så är det via Cebu, vilket ger samma problem. I värsta fall får vi minska ner vistelsen på Filippinerna och ta en övernattning i Hong Kong. Men om det kunde undvikas hade vi blivit glada. Någon som vet en alternativ resväg eller alternativ ort/ö att besöka? Ska kanske tilläggas att vi reser med en tvååring med åksjuka så långa bussfärder på knagliga vägar är inte att föredra.

Tacksam om någon har en idé!
29 aug. 2013 15:54
Hejsan

Har ni tittat på flyg med: http://www.cebupacificair.com/Pages/default.aspx .
De flyger dierkt från cebu till hong kong. kan vara lite trixit att köpa biljetter på deras hemsida men det brukar lösa sig. Om ni åker till Panglao, så kan ni bara ta båten över till cebu, vilket är smidigt och sedan ta flyget därifrån.

//Maja
Av Malols3
27 maj 2014 13:05
Hej!

Vi gjorde som ni i höstas. Var i Hong Kong och tog en vecka på Filippinerna. Valde dock Panglao just för att det ligger nära Cebu och med barn ville vi inte göra en allt för lång resa för en vecka. Jag letade efter andra flyg men hittade bara Hong Kong-Cebu som bra alternativ. Vi hade bokat PAL ena vägen och Cebu andra. Men PAL ställde in flyget och det tog mig fyra månader av bråk innan vi fick tillbaka pengarna. rekommenderar inte dem. Cebupacific var jättebra. Verkligen lågpris men bra valuta för pengarna.