Floridas västkust med småbarn.

Av Wahlen
21 juni 2017 15:49
Visningar: 354
Någon som har ett bra tips på vilken ort vi ska satsa på? Vi tänkte hyra hus och stanna i 2 månader.
Har själv varit inne på Sarasota (siesta key) men är lite rädd för att det blir långtråkigt..
Tacksam för förslag.
Av Birgere
21 juni 2017 16:08
Vilken tid på året
hur gamla är barnen
vad förväntar ni er av något som är o-långtråkigt
Av Wahlen
21 juni 2017 16:17
Oktober till December. Barnen är 2,5 + 6 månader. Jag förstår ju att det lugnt på siesta key men det skulle ju vara trevligt om det är lite folk i rörelse.
Av Tcoster
21 juni 2017 16:47
Vi befinner oss just nu utanför orlando med två stycken 1-åringar och en 5-åring. Vi hyr ett hus här med egen pool. Den används flitigt av hela familjen och utan den hade det blivit jobbigt. Femåringen badar mest hela tiden. Vi har även tagit dagsturer till cocoabeach på östkusten och clearwater Beachvästkusten, båda mycket barnvänliga och härliga, även om barnen inte orkar så många timmar i solen. I övrigt finns det mycket att göra i Orlando-området. Köpcenter, nöjesparker mm. Magic Kingdom besökte vi förra veckan, men det uppskattades bara av femåringen, de två små var just för små.

Hoppas ni får en härlig resa!
21 juni 2017 21:30
Varför bara ett ställe i 2,5 månader? Tror nog att så gott som alla ställen i Florida eller vilket annat resmål som helst blir tråkigt då och då under 80 dagars vistelse.
Siesta Key har en fantastisk strand, ett helt ok kluster utav 10-15 restauranger och lika många affärer på öns norra del. Inom 3 timmar når ni alla Floridas turistmål. Huset och dess pool-lanai är nog viktigare än läget....
Av Wahlen
22 juni 2017 09:02
Det känns bra med en bas och slippa leta nya boenden när man har 2 små barn med sig och precis som du säger så når man ju de flesta ställen på relativ kort tid. Så det lutar åt att hyra ett hus med pool på Siesta Key...
22 juni 2017 15:25
Citerat från Wahlen:
Det känns bra med en bas och slippa leta nya boenden när man har 2 små barn med sig och precis som du säger så når man ju de flesta ställen på relativ kort tid. Så det lutar åt att hyra ett hus med pool på Siesta Key...
Ja det är en smaksak så klart, man behöver ju inte leta boende, man bokar väl i förväg....
Själv tycker jag det blir segt att vara på ett ställe för länge om det finns litet utbud av affärer, restauranger o.s.v. så jag hade inte stannat så länge, det finns ju många ställen som är fina och på så lång tid kan ni ju lätt bo på en 4-5 ställen utan minsta stress.
Är man mest ute efter att leva lite som vanligt fast löst och ledigt i bättre klimat så funkar i princip vad som helst i Florida, bara man har bil.
Av Wahlen
2 juli 2017 12:02
Det blir en fast punkt hursomhelst. Är det någon som har koll på hur Clearwater beach är jämfört med Sarasota?