Florida - regler för munskydd

12 sep. 2021 18:34
Visningar: 120
Hej, planerar att ev åka till florida i början på november. Är fullt vaccinerad, behöver jag ändå munskydd på turistbussar, restauranger etc?

Svårt att få reda på denna info på nätet, så många tack för svar här.
13 sep. 2021 09:25
Visste inte att USA öppnat upp för utländska turister? Eller du kanske har specialskäl för att kunna åka?
Av Birgere
13 sep. 2021 13:52
Som sagt, vi vanliga människor kan inte åka ännu och även om vi kunde är det helt omöjligt att i dagsläget kunna säga vilka krav och restriktioner DeSantis sätter i Florida i November.
13 sep. 2021 13:59
Iofs. Trådstartaren kan ju alltid inleda med en tvåveckorssemester i Mexiko eller på Jamaica innan han ska till USA, då är det ju lugnt ;).
14 sep. 2021 19:48
Väldigt osäkert skulle jag vilja säga om när de släpper på turister igen. Börjar förbereda oss på ännu en jul i Sverige. Surt! Som jag har förstått det gäller väldigt speciella skäl just nu för att man ev ska släppas in. Vad som gäller just idag i Florida är att det inte är mandatory med att bära mask ute, men t ex butiksägare och restauranger kan själva välja att kräva av kunder/gäster att bära mask. Florida har haft ett stort antal ökade fall, men färre har vårdats på sjukhus. Stora utbrott på skolorna i Tampa bara några dagar efter terminsstart, så de var tillbaka till hemundervisning i några veckor. Känns lite osäkert det här med när vi kan börja resa dit igen.
Av Annaer
15 sep. 2021 01:28
Tänker du åka direkt till USA från Europa? Det är väldigt tveksamt om USA kommer att öppna gränserna så snart. Har inte läst något som tyder på att det är på gång tyvärr.
Om du bokar, se till att allt är ombokningsbart så du slipper förlora pengar.