Florida; KW, Orlando, Miami, Sarasota

Av Ninisen
21 feb. 2016 22:43
Visningar: 259
Jag har läst en del trådar här angående Florida men har fortfarande några frågor som jag hoppas få hjälp med.
Vi spenderar 2 dagar i Miami, vad gör vi där förutom Everglades?
Vidare till KW ett par dagar och en vecka i Sarasota. Ungarna är nyfikna på sjökor som vi hört att man kan bada med. Någon som testat?
Sedan blir det ett par dagar i Orlando. Vi var på Disneyland i Paris i somras och inser att parkerna här är betydligt större. Vi är verkligen sugna på Harry Potter parken och hinner två eller tre parker. Helst hade vi velat kombinera HP parken, tror den är på Universal men Sea world, någon Disney park och Kennedy Space center men det vore väl alldeles för enkelt om vi hittar en sådan kombibiljett. Blir det här för stressigt, kanske bättre att satsa på färre aktiviteter och göra dem ordentligt. Vi vill mer än vad vi har tid till:)
Alla tips mottages tacksamt! Vi åker i början på april.
Av Birgere
22 feb. 2016 00:01
Känns lite kompakt.
Så här rent spontant skulle jag strukit KW och lagt fler dagar i Orlando då det verkar som det är där ni har all energi. Universal 2 dagar, SeaWorld en dag...varför inte även titta på Discovery Cove, magic kingdom en dag och Kennedy SC 1 dag. Lägg sedan till några vilo- och shoppingdagar i Orlando så har ni basen för er resa. Planera sedan resten utefter detta.
Av Sayang
22 feb. 2016 09:47
Låter som sagt lite stressigt,men ni kanske
gillar att åka mycket bil och se saker.
Apropå sjökor så enda gångerna vi såg dom
så var det på Miami beach.
Var och simmade alldelles intill oss ett flertal ggr.