Florida, Cocoa Beach boende?

28 apr. 2014 10:58
Visningar: 561
Hejsan jag och min familj skall åka till Florida två veckor i september om allt vill sig som det ska. Min bästa vän bor i Satellite Beach. Vi har tänkt bo i Cocoa Beach för att ha nära till henne. Men det jag undrar nu.. jag har bara bokat charter och paketresor innan ... hur gör man egentligen nu när jag skall boka boende och flyg separat? Bokar man boendet först och hoppas på att man får flygbiljetter som passar eller bokar man flyget först och hoppas på att man hittar någonstans att bo?

Vi har även tittat på att hyra en lägenhet vid stranden, är det någon som har erfarenhet från att ha gjort detta? Det är billigare än hotell och läget är helt fantastiskt .. grejjen är väl att de vill ha kreditkortsuppgifter (inte konstigt klart att de vill ha en säkerhet) men samtidigt hur skall jag veta att de faktiskt äger den lägenhet som de hyr ut. och att de "bara" tar betalt för lägenheten och inte länsar mitt konto... Ja det blev ett litet förvirrat inlägg .. hoppas nån förstår mitt dilemma :)

Någon kanske har nåt annat tips på boendeform i området?

/Catharina
28 apr. 2014 11:49
Även jag tycker att flyget är bäst att boka först eftersom urvalet för avgångar är färre än urvalet av bostäder så att säga. Kolla om flygbolaget har ångerrätt typ som SAS har, d v s du har 24 h att ändra din bokade resa.