Fixa eget kollektiv i Norge (Oslo, Stavanger, Bergen, annat?)

27 aug. 2014 02:17
Visningar: 234
Tja!

Nu är det så att jag siktar på att dra till Norge när jag är klar med en kurs här hemma i Sverige och mitt mål är Norge. Jag har egentligen inget ställe jag bara måste till i och med att jag åker för att spara ihop lite pengar. Jag tänkte stanna september - januari och tänkte kolla om det är någon mer som är redo att åka iväg och dela en lägenhet!

Om du inte trivs efter ett tag eller känner att du vill dra iväg tidigare eller något så är det ju bara att vi löser en ny person som kan dela boendet med oss.
Som det ser ut just nu så är det Oslo jag siktar på för tillfället då det verkar bli enklast så.

Behöver ju iallafall typ 3 - 4 personer som vill göra detta isf och tänkte prata med lite vänner som har varit sugna på att dra Norge också. Bara att det tar sån tid för vissa att ta sig tummen ur röven och bara åka. Jag har vänner som bor i Norge så om ni ger mig klartecken kan jag åka iväg lite tidigare och fixa en visning sen kanske ni kan komma ner samma dag eller något?

Jag har kollat lite och är vi 4 som delar så ska det inte vara några problem att hamna på 4000 NOK i hyra per månad. Möblerat i Oslo.

Jag ser hemskt gärna kontakt via telefon för de som har en social kompetens, det är väldigt viktigt då vi kanske ska dela boende ett tag framöver och då bör det fungera framförallt socialt.

Ni som är utomstående och läser denna tråden kom gärna med förslag eller kritik till det jag tänkt göra. Jag kommer in i Norge som ett färskt lamm så tips och råd uppskattas. Dock läst på ett par månader nu men fortfarande mycket man inte får reda på.

maila mig på: (Logga in för att se e-postadress) vid intresse
Eller helst telefon: 0768847263

Telefon är ett smidigare sätt då jag ser att det tar typ en dag för att få ett svar här.

Peace
Out