Finns detta?

Av Saraho
22 feb. 2016 13:17
Visningar: 98
Hej.

Finns det en strand/ö med fint klart vatten som möjliggör snorkling från stranden utan en massa turister (men gärna lite lagom sådär, barnen gillar att träffa kompisar) och med litet avstånd till en by med restauranger o ngn affär?

Det närmaste jag har kommit är Koh Kradan. vad tror ni om det? Å kanske Koh Kho Khao, Men hur är vattnet där?

Vi är en 4-barns familj som rest en del i Thailand. Hittills har vi besökt Koh Chang o öarna Koh Kood och Koh Maak/Mak. Koh Lanta, Koha Bulone och Koh Lipe.

White sand beach på Koh Chang gillade vi inte alls. Koh Kood gillade vi men det var för ensligt, två restauranger i närheten och inte ens möjlighet att köpa glass. Likaså Koh Bulone- underbart men lite för litet. Koh Lipe- underbart vatten men för rörigt på pattaya Beach o för blåsigt på den andra.. Koh lanta; Klong Dao gillar vi inte men andra stränder söderut är helt ok men inte fantastiska.

Denna gången tänkte vi oss 35 dagar o vi landar i Phuket den 14712. Så vilka öar är era bästaste?

Tack!
/Sara
22 feb. 2016 13:25
Hej

Jag antar att ni tänker er något i södra Thailand? Där kan jag inte bidra med så mycket tips. Om ni tänker åka tillbaka till östra Thailand så kan jag tipsa om Koh Wai. Många hoppar över den för att den är så liten, men jag tycker den är härlig. Perfekt för att snorkla direkt från stranden. Superklart vatten. Det finns dock bara 5 ställen att äta/dricka på på hela ön, så det kanske blir för ödsligt för er.
Nyfiken på att höra vad ni får för tips på öar nere i sydväst - det blir väl någon tur dit så småningom.