Finns det intresse för tågluff i Europa, bila genom USA/Kanada eller Sydamerika 2020?

6 okt. 2019 13:51
Visningar: 125
Tja,

Tänkte börja planera min semester redan nu 2020, jag tar förmodligen 5-7 veckor och vill vara på resande fot under alla veckorna.
Jag är väldigt resvan då jag har gjort stora resor själv men även i grupp innan. Mitt syfte med resorna är alltid att skapa nya minnen med helt nya människor, upptäcka ny länder/städer, besöka kända platser och även gärna testa på utelivet lite då och då. Jag är ej personen som ligger på stranden en hel dag, det intresserar inte alls.

Jag har att välja på följande:
1. Tågluffa i Östeuropa under 4 veckors tid ungefär. Besöka 4-6 länder & deras huvudstäder.
2. Road 66 ( USA) under 5-6 veckor där jag/vi hyr en bil och susar igenom hela landet och upptäcker allt som finns längs vägen att se.
3. Roadtrip i Kanada där man också hyr bil och gör en liknande resa som i USA där man kollar in allt som är sevärt.
4. 6-7 veckor i Sydamerika, tänker mig Peru ( mestadels för Machu Picchu ), Chile, Argentina, Paraguay (?) & avsluta i Brasilien.

Jag är en smålänning på 25 år. Åldern spelar inte allt för stor roll men jag åker gärna med folk runt min egna ålder.

Ifall du går i liknande planer och vill göra en stor resa nästa år och kanske inte vill åka ensam så hör av dig så kan vi snacka mer om det.
6 okt. 2019 13:54
Glömde ju typ det viktigaste: Vilka veckor tänker jag mig?
Jag skippar gärna den svenska varierande sommaren så jag tänker mig att jag beger mig i slutet på Juni och kommer hem i början på Aug.